![]() |
Ta 200kompressor toki varikli galima priesui siulyti. Dujos yra jega ypatingai jei gyveni Italijoj ar kitoje kokioje salyje kur duju kokybe grieztai kontroliuojama, o ne kaip pas mus. Bet kuris rimtesnis dujininkas tai patvirtins nes pvz valteku ir omvl purkstuku resursas neatlaiko pas mus tiek kiek turetu, o ka jau bekalbet apie filtrus. Nesakau, kad kokybe visuomet sh, bet pas mus nera tokios pastovesnes kokybes ir ipatingai tarp degaliniu tinklu pasijaucia, jei kada kokiam kitam tinkle uzsipili, nors atrodo visi tinklai is orleno jas tiekia
|
pats SBC blokas yra problema,o ne jo numeris...
|
tai kad ir su 008 buna bedu
|
Citata:
|
Ka padarysi... Bet dėl kažkokio SBC nepirkti mašinos, surizikuosiu gal :D visi ne tobuli, kad ir pas tą W211 konkurentą BMW E60 visokių problemų irgi yra :D aišku ta suma 1500€ už SBC bloką, tai net parukyt išeit verčia :D į mėnėsį galėčiau skirti kokį 100 eurų remontams, bet ne 1500 :D
|
Citata:
sbc kaip ir minėjo kolega - nieko nekeičia detalės numeris. visi verti šiukšlyno. beveik nieko apie e60 nežinau, išskyrus tragiškai atrodantį ir iš dar prastesnių medžiagų surinktą saloną, bet aš asmeniškai ieškodamas tokio dydžio automobilio nei vieno iš šitų mašinų nepirkčiau. nebent išpultų koks 211 feisliftas. bet čia tik mano asmeninė nuomonė, man pačiam įvertinant kasdieninius poreikius. |
Citata:
|
Citata:
kadangi aš rinkčiausi ne iš mb ar bmw markės, apie savo pasirinkimus nutylėsiu. |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54. |