![]() |
Puslapis Skirono gali buti kad nebeveikia, bet kontaktas ir adresas turetu buti geras. Berods kitaip dabar jie vadinasi mazoji bendrija kazkokia :) pirmiausia manau padarys diagnostika, o tada ziures pagal situacija, gali ir taip ir taip manau jie.
|
Citata:
o del silberio - manau vienas butu kazkoks MB blokas uz 1500 eur, o kitas tiesiog Boschas uz 750 eur. Kito atsakimo neturiu sitam reikalui. |
pasiskambinau I Sikrona, remontuoja. Idomu, gal kas esat remontave ten, kiek kkm po to nuvaziavot? tiesiog idomu, po kiek laiko susiremontavus pagal Sikrono brangiausią remonto programą:), reiktų pradėti nervintis, laukiant raudono pranešimo :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Na, masinos anas is Sikrono dar nemate. Atsotogu isvaziavo iki menesio galo. Iki 400eur. matyt nuo kokiu 350eur:). Dar gavosi taip, kad as ta zmogu siek tiek pazystu, kazkadaise mano c123 remontavo, niekas negalejo sutvarkyt (i Silberi be abejo tada nesikreipiau, kazkur 1998 matai buvo), o anas per minute kazka atjunge, pasake bus taip geriau ir atvazinejau da keleta metu:) Bet cia SBC.
Dievai mato, linkstu prie naujo, bet pinigine sopa..o vat del remontuoto galva, labai daug nezinomuju lieka. |
Citata:
|
Citata:
|
Įtariu, jog skaitliukas savo paskirties nebeatliks, arba nuo nulio skaičiuos arba skaičiuos toliau, ramiai, kol raudona užsidegs. O koks ten likęs resursas kitų neremontuotų/nepakeistų sbc bloko dalių, įtariu, galima tik spėlioti. Mane asmeniškai tai ir verčia abejoti dėl remonto. Nėra info. Būtų kokia statistika forumiečių, va maždaug, susiremontavau, nuvažiavau tiek ir tiek :) ir jei daugumos nuvažiuoti km būtų panašūs, būtų galima kažką įsivaizduot... o kitaip lošimas savotiškas gaunas. Tikiu, kad po to važiuos ir gal nemažai, vis dėlto, kažką ardo, keičia.. tik kiek važiuos. Aš kol kas nesiruošiu automobilio pardavinėt, per metus 40-50k km pravažiuojam, per pora metų ~100k km. Taip galvojant linkstu prie naujo, juolab, kai pradėjau ieškot, pirmosios rastos internete kainos ~1300eur, o paskui še tau, ir už 750eur radau. Tikiuos ten normalūs tie blokai. Na, aš čia mąstau viešai. Iš tiesų kol kas svyruoju :)
|
Tai taip. Bet blokas jau nenaujas, pakeičiamos tik akivaizdžiai susidėvėjusios dalys, kiek suprantu, kitų resursas nežinomas, o skaičiuoja nuo 0. Gal būt aš klystu, dėl informacijos stokos, gal būt kitos dalys nesusidėvi ir tarnauja n kartų ilgiau nei tos kurios susidėvi ir remonto metu pakeičiamos.Niekur nesu radęs detalaus to remonto išaiškinimo..nei pas rusus, nei juo labiau pas kokius vokiečius (forumuose)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51. |