![]() |
Citata:
Gal ir padeciau i tema, jeigu zmogus normaliai informacija pateiktu. Kodel as galiu ikelt tvarkingai o kitam pirstai nukris? Juolab tas nervina kad pas mane rodo po 50 postu viename puslapyje. Ir tokiu gudruciu cituojanciu atsiranda 5, tai tapacia nuotrauka monstrisko dydzio turiu ziuret 10 -15 kartu. Kai as pirma karta ikeliau foto tokio didumo, gavau tiek velniu nuo senbuviu, kad net minciu nebekilo det netvarkingai. Dabar ziuriu pasileido, kas ka nori tas ta daro :( Vampyrai, cia niekas nepyksta ;) Bet tau paciam manau maloniau butu matyt visa foto ir prireikus pasididint. |
Del nuotraukos dydzio net nepagalvojau :) asmeniskai man didesnes rezoliucijos nuotrauka smagiau ziuret, forumas pats automatiskai sumazina, net narsant per telefona nemaiso :)
O i tema tai yra imternete schema tos jungties su pin'u paaiskinimais. Paprasyk srote kad nukirptu fyskiu galus nuo subo, ir nuo garso bloko. Is jos issikrapstysi pinus, o laida prasiilginsi :) |
nezinau, bet man nemazina automatiskai. kokia narsykle naudoji?
|
Citata:
Bet tas mazinimas uztrunka ilgai ir velniskai tampo nervus. Reik uzdet kokius nors foto dydzio limitus. Nes pastaruoju metu tai tapo nekontroliuojama situacija. |
Radau VS nustatymuose kad mazintu. Na dabar jau geriau. Bet vistiek dydzio limitai turetu but :)
|
Isidejau ir aš suba , bet valdymo ant ntg 1 subo niekur neradau su staru. Gal kas kodavot su staru . Kuriame bloke reikia žiūrėti AGV ar comand nustatymai yra kokie.
|
Interneta spartesni uzsisakykit, uzkrove per sekunde, ciut ilgiau nei iprastai, nes iprastai net nepastebiu kaip krauna. Somesword su dialupu gal dar sedi?
|
Citata:
|
W211 ntg1 stock sound
W211 universalas,nav ntg1,stokinis garasas.Ar originalu suba harman kardon idejus,stokiniam stiprintuve yra palikta fiske subo pajungimui,ar reikia ir stiprintuva keist iHK?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:35. |