![]() |
Gerai apžiūrėk, su kokiu popieriniu rankšluoščiu ten visus pabraukyk. Na jei nieko, tai tada žiūrėk iš galo, kaip Vampyras rašė, bet viską geriausia daryti iš duobės arba ant keltuvo pakėlus.
|
dar prie to pačio kai valysi turek kokio engine cleaner su purškikliu,nes be jo ten valyk vales ,mažo prasiskverbimo nepastebesi,o su tuo nuvales užsikuri ir su prožektoriumi stebi kas atsitiko ir kur kas suplyšo...sekmes
|
okiai bandysiu taip ir padaryt , duosiu zinot kokie pasiekimai mano 😃jai ka treciadieni servisas , tada informuosiu kur jie ka ras ;)
dekui uz nuomones !!!! |
Nezinau koks korpusas 211 filtro, bet man forde buvo perverze ar kaip kad truko plastmasinis korpusas. Is servizo tik isvariau, ziuriu bala po masina
|
Citata:
|
o dar turiu klausima pas mane universalas , gale stovi hidraulika kaip suprantu , nes prieki stovi paprasti amortikai , ne air matikas ,man buvo nusedus po stovejimo tai gal ten jos kaskokios slangos yra ar kaskas ? gal ten kaskas lasa ?
|
pas 211 gale orines pagalves
|
tada ne nesusija vadinas ,;)
|
Tai gal iš vairo stiprintuvo bėga?
|
kolkas niekur dar neradau kur bega vizualiqi nesimato , vazuosiu treciadieni ardyt .
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:48. |