![]() |
bet masina vaziuoja ?
|
dar kolkas ne nes pravotke nesulituota, po kokios savaites ar 2 bandysiu vest :d
|
Viska darai pats? kaip dazymo darbai? dazei pries tai?
|
daziau pats su savo iranga kebula paty, amg bamperius sparnus vesiu profams, butu masina pigi dazyciau ir dalis pats kaip visad darydavau. svarbiausia buvo man, kad kebulas butu ledinis niekad nepradetu rudyt ar pan. naudojau grunta ranal 2 komponentu epoxidini, nors pas mane pagrinde dazai nudege buvo ir rudziu nelabai buvo ir skardos neperdegusios galima buvo paprastya naudot. jo viska pats isrinkau supirkau ir surinksiu, laidus pats irgi lituosiu gal pades kazkiek pusbrolis. tokios degusios masinos niekam nepaduosi, kad padarytu viska gerai jau cia paciam reikia uzsimt jei nori gerai, beje kaip sau toks projektas lengvai degusios visai smagus ir nesudetingas, bet jei butu skardos perdegusios tai nepsimciau tikrai virint is gabalu ir pats nenoreciau tokios masinos sau, jau geriau tada atitampyta butu.
priekio kebulo paruosimo dazymo samata butu: gruntas~60 , skiedikliai, acetonai ~10, dazai ~40, silikonas spec sujungimams ~20, sepeciai sveitimui ~50, svitriniai ~20, rudziu surisejai ~40 ir daug darbo +1 bulgarke netlaike :) jei kazkam buciau dares taip buciau kokius 2000 paemes uz viska |
:good::isveik: taip ka pats pasidarai zinai kad bus kaip priklauso....aisku visu galu meistru nebusi galima paprasyt pagalbos...tai vasara gal kaune matyt bus galima vazinejant ar i meeta ;)
|
kai surinksiu pilnai, uzleksiu pasivaident i koki meta :prakos: tiesa langa pats ir neklijuosu tegu daro tas kas kiekviena diena tuo uzsiema :)
|
Laukiam foto tavo zveriuko..projektas prikelimo nemenkas:) Man tai nervu neuztektu tokiem darbams ir jauciu zmona is namu isvarytu :)
|
kai neesi toks protingas pagal savo metus, kad uzdirbtum tiek, kad ledine iskart pasimt, reikia kompensuot darbu kokiu moki, kad svajones pildytusi ;)
|
arba ne tik neprotingas tiek bet ir per daug saziningas tada reikia dar sunkiau dirbt, nedirbsi niekas uz dyka neduos. aisku ne is paskutiniu centu cia taisau bet zinau pinigu verte tai taupau tokius litus uz kuriuos pats galiu pasidaryti taip pat gerai
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:48. |