![]() |
Teko pabandyt ta Smart, visai nieko daikčiukas Vilniuje sukinėtis, bet 60km/h į posūkį jau sunkiai įmanoma, bu svyra nežmoniškai
|
mazas automobilis savi pliusai savi ir minusai, ekonomija, jokiu problemu parkuojant, nu bet ne duok dieve su tokiu stuktelt :confused:
|
as zmonai nepirkciau net jo, kol dar myliu :D
|
nesupraskit neteisingai jeigu ir pasiimciau smart tai butu tiktai kaip miesto automobilis beabejo dar viena ir normali masina kieme bus :)
|
vienos drauges tevas turi smartuka for 2, dyzeliuka. per pora metu nusiskundimu kaip ir negirdejau vien tik geri zodziai :) bet labai daznai jau jo nepastebi kiti vairuotojai ir aplamdo. per 2 metus galinius sparnus jau keite apie 4-5 karus :)
|
man tai irgi tas smartas kaip antra masina visai geras sprendimas.
vistiek mieste tryntis mazas ekonomiskas automobiliukas. dar metai neblogi tu smartu plius sioks toks merso giminaitis jis :) dabar dar uzmeciau aki i autopliusa tai visai neblogos tos krizines kainos. seniau tai nesveikai daug kainuodavo |
Man kažkodėl atrodo, kad Smartą geriau imt benzą, vistiek ten jis nieko nevalgo, o mano nuomone tokiu atveju geriau benzas
|
nu nzn. man jis kibiras, bet neatsisakyciau, taip tai nepirkciau.:confused: bet jei taupiam vaziavimui tai liux
|
Motina toki turi fortwo 0.8cdi, kuro sanaudos apie 3 - 4 litrus simtui kilometru. Per 5 metus eksplotacijos jokiu gedimu isvis nebuvo. Taip kad mano nuomone visai patikimas ir ekonomiskas miesto automobiliukas.
|
man susidurt neteko su smartu, bet pavaziuot noreciau. Gal ir ciotka kaip antra masina i darba vazinet tokia motopirka su 4 ratais. Gal benzininis geriau, dar turbo. sanaudos ju panasios kaip ir paprasto. O apie dyzeli nieko nezinau, be to ju gerokai maziau
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:51. |