MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Reduktorius (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=19860)

Audriu87 2017-05-25 12:11

Vampyras gal galetum paziureti koks mano masiniuka reduktoriaus perdavimu skaicius (vin: WDD2042221F143459)
Turiu negera nuojauta kad reiks keisti nes vaziuojant kartais skaudziai perjungia pavaras. Kiek domejausi liuftas padiles bus.

Demagogas 2017-07-24 20:56

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 466158)
yra garso zirkles, jas prikabini vaziuoji, ir klausaisi kuris agregatas uzia, tam spelioti detaliu keitineti nereikia.

Sveiki, galbūt galima būtų sužinoti daugiau apie tas garso žirkles? Kas Kaune galėtų atlikti tokią paslaugą? Nes kažkas gale ūžia taip pat, minant per pedalą nėra ūžimo, atleidus taip pat, bet vos vos spaudžiant pasigirsta ūžimas... :confused:

Darius 2017-07-24 21:09

Geriausiu atveju tik silberis ;)

morphxp 2017-07-24 21:10

O jei Go Pro kamera pakabint ? Nesigirdėtų ? Man tokios problemos nėra, tačiau Go Pro padėdavo su sunkiasvore technika surast gedimus.

Demagogas 2017-07-26 13:37

Go Pro gal ir variantas visai :) o gal kas esate susidūrę kaip ir kada pasireiškia pakabinamo guolio ūžimas? Ar jis neturėtų būti pastovus?

D.S 2017-08-02 19:37

Citata:

Pradžioje rašė Audriu87 (Post 473549)
Vampyras gal galetum paziureti koks mano masiniuka reduktoriaus perdavimu skaicius (vin: WDD2042221F143459)
Turiu negera nuojauta kad reiks keisti nes vaziuojant kartais skaudziai perjungia pavaras. Kiek domejausi liuftas padiles bus.

O kaip srote reduktoriaus perdavima suzinosi? Prasysi Vampyro pagal vin tikrint?

Reduktoriaus perdavima gali pasiskaiciuot. uzsipiesk ant kardano bruksni ir ant pusasio.
kiek kartu apsuksi kardana, kad apsisuktu pusasis pilna rata, tai ir bus tavo perdavimas

vampyras 2017-08-02 19:48

Citata:

Pradžioje rašė D.S (Post 478027)
Reduktoriaus perdavima gali pasiskaiciuot. uzsipiesk ant kardano bruksni ir ant pusasio.
kiek kartu apsuksi kardana, kad apsisuktu pusasis pilna rata, tai ir bus tavo perdavimas

turi abu pusasiai vienodai suktis, ar vienas is ju turi buti blokuotas?
P.s. vien ivairuoti auto pakelti ant keltuvu, ir ten burti su zymejimais. 1 minutes darbas ivesti vina i epc ir pasakyti 1:2.47 perdavimas.
P.p.s. bet kazkaip praleidau ta posta tai tavo variantas tikrai greitesnis :xx:

D.S 2017-08-02 19:59

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 478029)
turi abu pusasiai vienodai suktis, ar vienas is ju turi buti blokuotas?
P.s. vien ivairuoti auto pakelti ant keltuvu, ir ten burti su zymejimais. 1 minutes darbas ivesti vina i epc ir pasakyti 1:2.47 perdavimas.
P.p.s. bet kazkaip praleidau ta posta tai tavo variantas tikrai greitesnis :xx:

Tai gerai kai tu toks esi ir visiem cia padedi :xx:

kazkasklp 2018-01-29 21:21

Citata:

Pradžioje rašė Demagogas (Post 477442)
Sveiki, galbūt galima būtų sužinoti daugiau apie tas garso žirkles? Kas Kaune galėtų atlikti tokią paslaugą? Nes kažkas gale ūžia taip pat, minant per pedalą nėra ūžimo, atleidus taip pat, bet vos vos spaudžiant pasigirsta ūžimas... :confused:

kaip issprendei beda..? pas mane tas pats buna kartais..
o buna kad prieki ar per viduri kazkur nesuprasi suuzia sugarguliuoja kazkaip kai begi permeta ir apsukos nukrenta arba atleidus gaza,bet tik kol saltas..

Tautvis89 2018-01-31 12:29

Citata:

Pradžioje rašė kazkasklp (Post 490821)
kaip issprendei beda..? pas mane tas pats buna kartais..
o buna kad prieki ar per viduri kazkur nesuprasi suuzia sugarguliuoja kazkaip kai begi permeta ir apsukos nukrenta arba atleidus gaza,bet tik kol saltas..

Reduktorius jeigu uzia tai visada uzia nebuna kad kartais uzia kartais ne... Pakabinamas guolis ypatingai kai salciau kaukia, vasara kai karsta isvis nekaukia... cia pas mane taip yra su pakabinamu isyla praleki greiciau ir dingsta pakabinamo kaukimas... pasikeli masina ant kelto ir klausai is kur kaukia... jei pakabinmas kaukia tai iskart suprasi nes keiciasi kaukimo garsas pagal greiti...

Citata:

Pradžioje rašė Tautvis89 (Post 491015)
Reduktorius jeigu uzia tai visada uzia nebuna kad kartais uzia kartais ne... Pakabinamas guolis ypatingai kai salciau kaukia, vasara kai karsta isvis nekaukia... cia pas mane taip yra su pakabinamu isyla praleki greiciau ir dingsta pakabinamo kaukimas... pasikeli masina ant kelto ir klausai is kur kaukia... jei pakabinmas kaukia tai iskart suprasi nes keiciasi kaukimo garsas pagal greiti...

Beje, jeigu sugalvosi reduktoriu remontuoti tai net negalvok sumokesi kruva pinigu ir kiek zinau laikui begant vel pradeda uzti... Pas mane uze reduktorius tai pirkau is sroto kita uz 60eur... Ant mazos briauneles yra perdavimu skaicius graziai su svitriniu nusveiti ir ziuri koks kodas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:51.