MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos apie Ratlankius, Padangas... (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Kokie turi but tikslus R18 - R19 AMG monobloku ismatavimai, kad tiktu E300D W124? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2010)

pucenas 2009-06-05 21:24

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29227)
Geros devetos po 300 lt/vnt galima rasti. 300x4 = 1200 + montavimas. Nera taip brangu...

normalios tos gatve kaune :) kai ismoksti duobes tai nuo tasko A iki tasko B nuvaziuoji nepataikes nei i viena duobe :D:D o seip tai as gailiuosi db kad nedejau 19' :( bet yra kaip yra ....

arbuzas 2009-06-05 21:26

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 29230)
normalios tos gatve kaune :) kai ismoksti duobes tai nuo tasko A iki tasko B nuvaziuoji nepataikes nei i viena duobe :D:D o seip tai as gailiuosi db kad nedejau 19' :( bet yra kaip yra ....

As Vilniuje irgi jau zinau, net marsrutus, kuriais vaziuojant maziau duobiu :) Kartais atrodo galiu vaziuoti uzsimerkes po miesta. Negaliu pasakyti, kad zinau visus posukius, bet duobes tai tikrai :D :D

pucenas 2009-06-05 21:28

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29231)
As Vilniuje irgi jau zinau, net marsrutus, kuriais vaziuojant maziau duobiu :) Kartais atrodo galiu vaziuoti uzsimerkes po miesta. Negaliu pasakyti, kad zinau visus posukius, bet duobes tai tikrai :D :D

va va as irgi jau kaune galiu pasakyti kur kokioi vietoi ir juostoi bus duobe :) dailusis vaziavimas :) be to ir profesine liga dar :D (kelininkas vis delto) :)

arbuzas 2009-06-05 21:31

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 29234)
va va as irgi jau kaune galiu pasakyti kur kokioi vietoi ir juostoi bus duobe :) dailusis vaziavimas :) be to ir profesine liga dar :D (kelininkas vis delto) :)

Mano dede irgi kelininkas tai keikiasi, kad neleidzia sutvarkyti visu duobiu del finansavimo stokos :( Pats vazineja su Q7 su milziniskais volais :D :D

pucenas 2009-06-05 21:33

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29237)
Mano dede irgi kelininkas tai keikiasi, kad neleidzia sutvarkyti visu duobiu del finansavimo stokos :( Pats vazineja su Q7 su milziniskais volais :D :D

q7 geras modelis :) na tikiuosi as kai busiukazkada dede irgi vazinesiu bent jau su kokiu ML ar GL :)

arbuzas 2009-06-05 21:37

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 29238)
q7 geras modelis :) na tikiuosi as kai busiukazkada dede irgi vazinesiu bent jau su kokiu ML ar GL :)

Mane labiau traukia prie zemes. E63, Cl65 arba SL 65 :) CIa ziauriai Off topic. Nesupyksiu, kad moderatorius koks ir istrins mano sita pasissakyma :D :D :D :D

Tomskis 2009-06-05 22:10

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29227)
Geros devetos po 300 lt/vnt galima rasti. 300x4 = 1200 + montavimas. Nera taip brangu...

nu as kaina primeciau kalbant apie naujas padangas, nes naudotos visada bus naudotom, ar tu pirksi naujas karta per keturis metus, ar du kart naudotas per keturis metus, skirtumo nera, o padangos brangios, net ir naujas turet yra prabanga, kadangi visada galima prakirst ( blogiausia kai is sono ir kordas pazeistas) sutvarkyt neimanoma, vel reikia dvi pirkt, nebent mazai susidevejusi tai galima ir viena.

Joshua 2009-06-05 22:29

Tai kad dauguma tu naudotu, su belekiek mesos, vienas pdangas pirkau ale naudotas tai gal koki 1000 km ir buwo prasukusios :) as dar koki 25000 prasukau ir dar mesos yra :) Mano nuomone, kad geriau geros firmos naudotos, nei nelabai zinomos naujos :)

yamato 2009-06-05 23:21

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 29241)
Mane labiau traukia prie zemes. E63, Cl65 arba SL 65 :) CIa ziauriai Off topic. Nesupyksiu, kad moderatorius koks ir istrins mano sita pasissakyma :D :D :D :D

niekas cia taip stipriai neziuri i offtopic ;)

jei daromas offtopic ir toliau diskutuojama ta tema, kuriama nauja tema ir visi pranesimai ten ir perkeliami ;)

jau del ko, bet del offtopic galite nesijaudinti siame forume..

esame rimti, nieko dar neskriaudziame, ispejimu dar nedaliname, ne kaip bnw forumuose, nes cia renkasi, kaip suprantu rimta publika ;) visi rimti, nelabai ir kokie vaikai ;) vis gi MB vairuojame, o MB ir afrikoje MB :zenklas:

dyzelis 2009-06-06 07:59

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 29224)
vaizdas geras, tik gaila kad padangos "19 kainuoja tiek kiek pats MB :)

W140 R19 dvi paemiau uz 500 lt. su sociai mesos ir firma ar dunlop ar kazkokia ten zinoma, plius buna, kad dar sezona, kita gali su uzmautom pravazinet ;) ne visada plikos basos buna (nors dazniausiai :))

Ratus noriu surast uz tikrai patrauklia kaina, nereikia man ju verkiant, siaip ieskau gal ka idomaus aptiksiu, bet pirmiausia tai jie turi tikti :) nebezaisiu, kaip kazkada su W210 R18 AMG zaidziau, visokios rastafkes, amortiku slifavimai :D

todel butu idomu suzinot kokius tiksliai ismatavimus ziuret, pvz yra nuo W140 R19 geri monoblokai bet abejoju ar jie tiks :confused:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:28.