![]() |
Citata:
|
Aha, man ir lengvai drebėt pradėjo ant D stovint vietoj. Kokius du kartus tai išvis juntamai drebėjo, bet neilgam.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki, pas mane panaši bėda yra. Kol variklis šaltas, užvedus iškart stipriai sudreba. kai variklis būna pašilęs, užvedant drebėjimas nebejaučiamas. Kai pavarų svirtis P ar N padėtyje tada vibracija nejuntama. BEt jeigu pradedi važiuoti D ar R tada vėl atsiranda vibracija. Visa tai vyksta iki kol pašyla motoras iki 90 ( ar kiek ten turi būti) temperatūros. kame šįkart gali būti bėda? Varilio pagalvės ar rimčiau? Dėkui už atsakymus
|
Citata:
Dar gali būti kardano guolis, tas kuris laiko kardaną per vidurį. Jis būna įplyšęs arba suplyšęs. Įdėmiai pavartyk forumą, susirasi sprendimą. |
as statau uz hidrotransformatoriu. :)
|
Citata:
Geriau jau butų pagalvės :) pigiau vis tik. Kas ten klausė kaip patikrinti pagalves. Reikia žiūrėti ar neišbėgęs tepalas ir pagalvės. Po to tikrina elementariai su montiruote, bando užkišę moniruotę prie pagalvės pajudinti variklį. Labai aiškiai matosi jeigu pagalvė tuščia. Trečias variantas, pagalvės aukštis. Išbėgus bus susėdus. Beje nematuokit naudotos, bet geros pagalvės aukščio. Ji gali skirtis nuo visiškai naujos. |
Man dar pasakė tokį metodą, jei nori įsitikint, kad pagalvės kaltos. Jungi D ir laikant stabdį pagazuoji. Jei variklis kilnojasi, tai reiškias pagalvės. Berods dažnu atveju gali viena pusė kilnotis tik.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:53. |