![]() |
Kodel as tecio neturiu :-( :-(
atrodo tikrai solidziai.. na tai gal kas duos kokiu patarimu kokia plevele kur galim isigiti? ar teks balionelius i trasa traukti :-S |
va dar radau forumiecio CLK su dazytu medziu:
http://i560.photobucket.com/albums/s...r/DSC00125.jpg atrodo taip pat neblogai ;) |
joo mano tevas dirba su oda, bet salone aptraukinejo ne jisai... kazkada bande aptraukinet ir salona jis bet sake kad darbo ten daug ir neapsimoka. jau pirkau as ta masina tokia - visas medis jau buvo aptrauktas oda
o su tevu darem tik ta vidurine panele. ten dariau kad daugiau mygtuku butu tai kai pjaustem tai ten tikras medis o ne imitacija. |
tai as apie vidurine panele ir sneku :-) as ja persidarit ir noriu, jauciu kad dazysiu..
|
nei mb nei bmw niekada nedejo medzio imitaciju. visada ejo tiktai tikras medis.
isimi medi nuvezi pas pianinu meistrus. nusveis, nulakuos. padarys taip kad atrodys tarsi naujas is salono. |
ir kur man tu pianinu meistru ieskoti klaipedoj ? beja mano rankos ne is subines auga :blush: toki dalika ir pats pasidarit galeciau
Citata:
|
Citata:
sena laka labai gerai padeda nuimti karsto oro fenas. nusiperki gero kieto lako medziui ir nusiputi. |
na tai sakau kad taip ir teks dariti, nes nelabai kas zino kur gauti apklijuojamos medziagos kokios tai..
kolega su kuriuo pasijemem donara, tai persidaze sau, ir visai gerai gavosi jam :-) |
turbut vienas negraziausiu dalyku 124-tajame MB, kad jo ta vidurines paneles dalies, zemiau raciagos, suskilineja lakas... tada atrodo tikrai ne kaip... :confused:
|
:-/ na pas mane neziauriai suskilinejus, bet vistiek.. norisi TOBULUMO ;-)
visgi pirmoji mano masina ir ji MB c124 ;-) labai myliu :uuu: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52. |