![]() |
o kada paskutini karta keitei antifriza, gal pacioj sistemoj kokie sudai plaukioja o ne antifrizas :-)
ir kiek zinau kai kritine situacija yra varikliui tipo per daug kaista pradziai sudega saugikliai, tik nznau kokios varzos jis ten turi stoveti. Citata:
|
Citata:
|
tai sitaip audi neuzkaista, nes pas jas elektriniai ventiliatoriai :D o cia nuo apsisukimu tie sukiai ventiliatoriaus priklauso ar uzsifiksavus ta termo mova, ar nebe... :)
|
Jei auto uzkaista ir uzgesta, tai gali buti toks daviklis(kaip jis tiksliai vadinasi nezinau) nes man taip buvo, pajunge ant kompo ir pasake. Davikli pirkau srote , nes naujas originalas labai jau brangus... Pakeite ta davikli gal per 10min. ir bedos baigesi...
|
nusiraminkit vyrai, daugumoj nauju masinu yra apsauga nuo perkaitimo, pas mano teva yra ford mondeo, lygiai tas pat, jeigu variklis pasieks per auksta temperatura (iki kritines ribos , kad jau beveik verda), tada uzgesta motoras. tam kad jo nesugadint. taip ir turi buti. vienintelia cia esanti problema, tai kad variklis per daug uzkaista, kodel?
-termostatas -tarpine -ausinimo skyscio trukumas -galva trukus nuvaryt reik i servisa, ten nustatys kame beda. CO pamatuos ir bus aisku ar galva/tarpine, ar seip smulkmena kaip termostatas ir pan. o kad variklis uzgesta tai labai gerai, nes jau butu shakes jam buve. |
girdėjau ir aš apie davikli(kurio dabar neivardinčiau). koki davikli keitei? bet ar daviklis gali būti kaltas dėl kaitinmo?
|
Citata:
o jei elektrinis tai radiatoriuje daviklis temperaturos - kuris ijungia elektrini radiatoriaus ventiliatoriu (pas kitu tas daviklis buna dvieju padeciu). Del galvos - tai saltam varikliui pagazavus reikia paziureti ar nepucia slangu. nu ir aisku ir t.t. ir t.t. bet cia elementarus dalykai kuriuos galima pasiziureti - ta prasme - ar susikabina termomova? o jei elektrinis ar isijungia ventiliatorius??? ir t.t. |
Citata:
o naujesniuose nei 124 mersuose daviklis radiatoriuj??? seip y bloka netoli pumpos kiek zinau sukasi. beto prie ko cia kaitimas variklio ir galvos,tarpines,bloko nesandarumai? |
prie to kad kai uzlinkus tarpine arba trukus galva buna, tada kaista motoras.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:23. |