![]() |
šiaip kartais padeda plovimas,bet ten reikalu daugiau negu kiaule pasipjovus,net ir servisai nelabai užsiima,padeda tik tuo atveju jei vožtuvu lizdu teflonas neišdiles ir jie nestrigineja.Naudotas gali buti toks pats kaip tavo,nesvarbu kad jie gražins pinigus ,bet darbai ,laikas ir visa kita bus jau i minusa,naujo kaina ,manyčiau nuo 500
|
Citata:
Paklausiau pas juos kiek rastauravimas/remontas, pasake 800 eur. |
Citata:
|
Citata:
|
Čia iškart visi siulo dežes restauracija, bet ar neužtektu padaryt adaptacijas, pažiuret po to reikšmes kurios sugryžo į savo reikšmes prieš adaptacija ir pakeist, reikiamus voštuvus? Ar ten tiek ta hidraulika išsidevi pas 7g? Kai turejau 5G man užteko pusles voštuva pakeisti ir adaptacijas numušti, viskas pasitaise :) Įdomu ir pačiam nes mano 7g, pagal menulio fazes durniuoja, kartais iš vis pora dienu viskas gerai, neina net suprast kaip begius meto, o kartais užeina prieš baigiant sustot susmugiuoja, tai stipriai tai silpnai, tai kartais iš 2-3 jaučias patempimas, o kartasi važiuoji ir viskas belekaip gerai, tepalai keisti, plokšte nauja prieš 60k km, įdomu kodel jai taip užplaukia...
|
Citata:
https://www.youtube.com/watch?v=PCG4plcPC_8 Citata:
|
Man padarė pilną reset kaip suprantu ir dėžė tikrai kitaip dirba, bet vistiek jaučiasi iš 2-3 ir kai stabdau jaučiasi kaip bėgiai sueina atgal, bet nebetaip žymiai kaip buvo prieš.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:49. |