MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   w211 7 g-tronic problema (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=21272)

amerika 2018-03-13 16:39

šiaip kartais padeda plovimas,bet ten reikalu daugiau negu kiaule pasipjovus,net ir servisai nelabai užsiima,padeda tik tuo atveju jei vožtuvu lizdu teflonas neišdiles ir jie nestrigineja.Naudotas gali buti toks pats kaip tavo,nesvarbu kad jie gražins pinigus ,bet darbai ,laikas ir visa kita bus jau i minusa,naujo kaina ,manyčiau nuo 500

aleximo 2018-03-13 17:17

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 494849)
šiaip kartais padeda plovimas,bet ten reikalu daugiau negu kiaule pasipjovus,net ir servisai nelabai užsiima,padeda tik tuo atveju jei vožtuvu lizdu teflonas neišdiles ir jie nestrigineja.Naudotas gali buti toks pats kaip tavo,nesvarbu kad jie gražins pinigus ,bet darbai ,laikas ir visa kita bus jau i minusa,naujo kaina ,manyčiau nuo 500

Dare su plovimu jie man. Paziuresim kaip eisis, nes dabar deze streikuoja kart nuo karto dar labiau. Sake minimum 500-700km nuvaziuot ir jei tada vistiek bus, tai jau tada tikriausiai blokas.
Paklausiau pas juos kiek rastauravimas/remontas, pasake 800 eur.

amerika 2018-03-14 05:56

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 494851)
Dare su plovimu jie man. Paziuresim kaip eisis, nes dabar deze streikuoja kart nuo karto dar labiau. Sake minimum 500-700km nuvaziuot ir jei tada vistiek bus, tai jau tada tikriausiai blokas.

silber auto hidroblokas su plokšte ,apie 1350.....,pas Hunter užklausk,jis oem dalimis prekiauja,tai pasakys galbut žmoniškesne kaina.

IQOS 2018-03-20 16:34

Citata:

Pradžioje rašė saras (Post 494826)
Aš kai pirkau auto keičiau tepala, bet meistriukas supyle kazkoki neatitinkanti mb specifikaciju ir nuo to prasidejo bedos (buvo sutarta, kad pakeis, bet neaptarata i ka, galvojau, kad savaime suprantama). Dabar noriu pakeisti i originalu.
Tai ar galejo ne toks tepalas per 1000 sugadinti deze?

Tavo situacija, cia beveik aiski, dezej teplai nebuvo keiciami iki taves, ir po keitimo, naujas skystis praplove ja, geras deziu meistras pamates tepalo bukle turejo tau pasakyt apie tokias galimas pasekmes.....

Mintis 2018-03-25 09:58

Čia iškart visi siulo dežes restauracija, bet ar neužtektu padaryt adaptacijas, pažiuret po to reikšmes kurios sugryžo į savo reikšmes prieš adaptacija ir pakeist, reikiamus voštuvus? Ar ten tiek ta hidraulika išsidevi pas 7g? Kai turejau 5G man užteko pusles voštuva pakeisti ir adaptacijas numušti, viskas pasitaise :) Įdomu ir pačiam nes mano 7g, pagal menulio fazes durniuoja, kartais iš vis pora dienu viskas gerai, neina net suprast kaip begius meto, o kartais užeina prieš baigiant sustot susmugiuoja, tai stipriai tai silpnai, tai kartais iš 2-3 jaučias patempimas, o kartasi važiuoji ir viskas belekaip gerai, tepalai keisti, plokšte nauja prieš 60k km, įdomu kodel jai taip užplaukia...

amerika 2018-03-25 10:26

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 494851)

hidraulinio bloko plovimas vos ne kapitalinis ,nes jis pilnai išardomas ,išplaunamas ir surenkamas,tuomet(darbu eigoje) ir apžiurimi vožtuvai ir ju lizdai,jei nusidevejes tefloninis padengimas ,blokui ....
https://www.youtube.com/watch?v=PCG4plcPC_8

Citata:

Pradžioje rašė Mintis (Post 495834)
Čia iškart visi siulo dežes restauracija, bet ar neužtektu padaryt adaptacijas, pažiuret po to reikšmes kurios sugryžo į savo reikšmes prieš adaptacija ir pakeist, reikiamus voštuvus? Ar ten tiek ta hidraulika išsidevi pas 7g? Kai turejau 5G man užteko pusles voštuva pakeisti ir adaptacijas numušti, viskas pasitaise :) Įdomu ir pačiam nes mano 7g, pagal menulio fazes durniuoja, kartais iš vis pora dienu viskas gerai, neina net suprast kaip begius meto, o kartais užeina prieš baigiant sustot susmugiuoja, tai stipriai tai silpnai, tai kartais iš 2-3 jaučias patempimas, o kartasi važiuoji ir viskas belekaip gerai, tepalai keisti, plokšte nauja prieš 60k km, įdomu kodel jai taip užplaukia...

mes maišom solenoidus (elektra valdomus vožtuvus ),su hidrauliniais- šitie nesikeičia ir nesiremontuoja

saras 2018-03-26 10:22

Man padarė pilną reset kaip suprantu ir dėžė tikrai kitaip dirba, bet vistiek jaučiasi iš 2-3 ir kai stabdau jaučiasi kaip bėgiai sueina atgal, bet nebetaip žymiai kaip buvo prieš.

Tombikas 2018-04-02 23:54

Citata:

Pradžioje rašė aleximo (Post 494847)
pradejo is pirmos i antra truputuka jaustis kartais neseniai, tai nuvariau pas latvius i recro pasikeist alyvos, pakeiciau alyva vakar(pravaziuota 30k su ankstesne alyva), sake kad po adatpacijos jei nedings smugiai tai bus hidraulinis blokas, tai kol kas tik domiuosi :)

Paklausti norejau, kai keitei tepalus, praplovima dare 7g dezej? ir ar originalius tepalus uzpyle? kur dareisi tepalu keitima(servisas) koks? Dekui uz info

Makrolon 2018-11-20 06:55

Citata:

Pradžioje rašė saras (Post 495874)
Man padarė pilną reset kaip suprantu ir dėžė tikrai kitaip dirba, bet vistiek jaučiasi iš 2-3 ir kai stabdau jaučiasi kaip bėgiai sueina atgal, bet nebetaip žymiai kaip buvo prieš.

Sveikas kaip tau ta pilna reset padare?

saras 2018-11-20 07:50

Citata:

Pradžioje rašė Makrolon (Post 510307)
Sveikas kaip tau ta pilna reset padare?

Su STAR'u.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:49.