![]() |
:seile2:Aš kaip tik pirkčiau tokį gražuolį:seile2: 10 balš savininkui už tokio MB puoselėjimą.
|
Gražiausi žodžiai apie šitą modelį. :seile: Labai gražus salonas ir variklis smagus. :) 10 balų. :)
|
galim tik seiles varvint i toki grazuoli ziurint.. Respects savininkui :seile2::xx:
|
nieko nesakysiu :uuu:
|
ziaurus modelis!! :3:
|
visiems :aciu:
p/s/ gal graži nuotrauka. bet auto reikia dažyti. Ńalifornijos saule suvalgo lakas ant kapoto ir stogo. |
SDL nerealus daiktas, man patinka, nors turiu SE500, bet apie SDL 3,0L irgi mąstau. Jie retenybės, būna dar su 3,5L varikliais vėlesni, gal 1990. Bet skaičiau ne vieną atsiliepimą kad 3,0 geresnis ir patvaresnis variklis.
O ratai čia MB originalūs? Kažkokių panašių su "lentynom" :) ir savo mersui ieškau. Ką berašyt, gražus mersas. Belieka pasveikint įsigijus :) :zenklas: |
Citata:
Rat yra ne originalas, aš nusipirkau js Kaune. original kaip ir jūsu buvo.sios ratai japonų su AMG Style,bet labai geros kokybės. gal susipazinti MB broliai :isveik: |
Citata:
|
pas mane akum ape 1000 mAh as visa dena pravaziavo su svesus, su klima, su radio etc. bet pietus ijungtas klima, po to radio ir vies. gerai, kad buvo dieną. tai kodėl i love diesel :uuu:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:48. |