![]() |
na man bus smalsu, kai pakeisi ir nepades?? aaa??
|
o kodel turetu nepadeti? tu gal daugiau zinai....pasakok, patark...
|
kartais ta klaida meta del kuro slegio trukumo ... siaip jei buna blogas kuro slegio reguliatorius, tai automobilis dazniausiai nesiveda
|
o kodel atsiranda kuro slegio trukumas, ar ne del to kad reguliatorius netaip veikia kaip turetu?kaip tai galima panaikinti neperkant naujo reguliatoriaus?
|
gali buti del reguliatoriaus, gali buti, del per didelio griztamo kuro kiekio per purkstukus, gali buti del pacio siurblio ... o gal tik kuro filtras uzsikises??
|
kuro filtras neturetu buti uzsikimses, nes neseniai pakeistas!tai si beda atkrenta....pajungus diagnostika siurblio klaidos nemeta...dar karta pasikartosiu: Silbery mete klaida kad reguliatorius, bet jie man padave atliktos diagnostikos lapus, ten aisku as nieko nekertu, ir pasake kad viskas tvarkoj nera jokiu klaidu, dariausi kitur diagnostika 2 kartus pasake kad reguliatorius, o kai parodziau tuos Silberio lapus, tai pasake ir net parode kad meta ta pacia klaida(kur beja tuose Silberio lapuose pazymeta kaip klaida) - reguliatorius...???Tai gal turi kazkokiu pasiulymu, nes as jau buvau nusiteikes pirkti ta reguliatoriu?
|
Citata:
|
as nezinojau kad jis uzsiima elktronika!Tech parasyk savo nr, kiekviena sestadieni bunu vln, uzsuksiu pasikonsultuoti, gal pagelbesi???
|
Kaip del variklio temperaturos? ar issprendei problema???
pas mane w211 220cdi 110kw ta pai beda varikli isyla 60-70laipsniu pecius salta ora pucia, galvoju termostatas |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:30. |