![]() |
Citata:
|
as domejausi kiek kainuotu persiusti 4 ratlankius i maskva, tai dhl priskaiciavo ~1200lt zemes transportu
|
Citata:
|
Citata:
|
Siuntimas,priklauso,nuo pardavejo sazhiningumo.Neseniai draugui atsiunte varikli ish USA,nepamenu tiksliai,bet sumokejo iki 300€,po to yra atsiunte ish australijos greichiu dezhe,120€ kainavo.O esu nupirkes merso zhenkliuka,vokietijoj,kur uzh parsiuntima 30€ sumokejau (pats nepazhiurejau), Neseniai Lionkai siunchiau i w140 panele zhiedus,tai viena pashto kompanija,paprashe 56€, o kita tik 5€, Taip,kad nereikia spresti vienareikshmishkai.Jei radai patinkanti daikta,tai tarkis su pardaveju,kad atsiustu uzh zhmonishka kaina.
|
Citata:
|
Jei rimta kompanija,kuri prekiauja internete,tai visada turi sudare sutartis su kroviniu vezhejais,ir jiems taikomos labai dideles nuolaidos. Su UPS siunchiau viena dokumenta i lietuva,tai man kainavo apie 70€,o neseniai man atsiunte ish italijos batus,per ta pachia kompanija,tai siunta kainavo 10€.
|
is vokietijos galiu suorganizuot nupirkima ir parvezima. ne per siuntu tarnybas. varau kas menesi y ten.
|
tada gal zinai kokiu puslapiuku, kur galeciu pasidairyti Vokieciuose?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54. |