MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos apie Audio, Video, Navi, Signalizacijas ir t.t. (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=99)
-   -   Kokias koloneles patartumet i CLK (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2526)

pucenas 2009-09-07 18:45

seip tai noriu kad ir gale normaliai grotu (t.y. ne tik zemas) nes db sedint gale tai nifiga nieko nesuprasi kas grija tik zemas .... man taip nepatinka man turi visoi masinoi groti vienodai kartais tenka ir gale pasedeti tada taip nervas ima kad oi oi oi :D:D:D :drug:

bitch 2009-09-07 18:51

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 37993)
seip tai noriu kad ir gale normaliai grotu (t.y. ne tik zemas) nes db sedint gale tai nifiga nieko nesuprasi kas grija tik zemas .... man taip nepatinka man turi visoi masinoi groti vienodai kartais tenka ir gale pasedeti tada taip nervas ima kad oi oi oi :D:D:D :drug:

Tai jau tokioje stadijoje nlbj ka ir suprasi kas dainuoja :D

pucenas 2009-09-07 18:54

Citata:

Pradžioje rašė bitch (Post 37994)
Tai jau tokioje stadijoje nlbj ka ir suprasi kas dainuoja :D

buna visaip aisq kad ir nlb girdi bet kartais kad ir gordi ir supranti. o seip pereinant prie temos tai kokie patarimai kolegos ? :) tipo deti suba i bagazine ir viskas ?

Edgaras 2009-09-07 19:04

tai tada toks ir patarimas pirkt suba i bagazine.
koki galingesni 4 kanalu stiprintuva.
du kanalus tiltuoji ir jungi suba
prie likusiu dvieju pajungi komponentus galinej palangej. kad ir tuos pacius focalus

bet vistiek viska ka cia isvardinau tai kainuos kazkur 1500 :confused:
beto dar ir kondiko reiktu.

pucenas 2009-09-07 19:06

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 37998)
tai tada toks ir patarimas pirkt suba i bagazine.
koki galingesni 4 kanalu stiprintuva.
du kanalus tiltuoji ir jungi suba
prie likusiu dvieju pajungi komponentus kuriuos galinej palangej. kad ir tuos pacius focalus

bet vistiek viska ka cia isvardinau tai kainuos kazkur 1500 :confused:
beto dar ir kondiko reiktu.

va sitas variantas man jau labiau patinka :) tik as seip nenoriu lb galingo subo norisi kad tik siektiek sodresnio zemo butu negu yra is paprastu garsekalbiu :) nes kad tarsketu visos skardos visai nesinori tai gal ka konkretaus galit pasiulyt :) :D :aciu:

Edgaras 2009-09-07 19:28

hmm net nezinau. siaip del zemu tai JL audio subai gerai groja tik kad labai sunkus ju pasirinkimas. yra autoplius/gide keli bet ten tik blynai nauji o dar deze darytis ir t.t.

siaip patarciau pasekti tam paciam iKlube skelbimu lenta. ten tikrai nelbogu daigtu yra

pucenas 2009-09-07 19:30

:aciu: kolegos :) bandysiu paziureti turiu ryt ir poryt laisvesnio laiko tai reikia patirti rinka kas ka gero siulo parduoda :D gal ka issirinksiu :) jai ne vel i darba ir ramu kaip ir iki siol :) :ralis:
o as kaip tipiskas lietuvis tai norisi PIGIAI ir GERAI kas nlb ymanoma :)

irr02 2009-09-07 19:37

Nepirk subo ir nedek, sudas, buvau issidejes i savo clk... Prasideda triubos i salona ir t.t. CLK labai gera galine izoliacija, is bagazninko nieko negirdesi apart to kad jausi subo vibracija ir paneliu barskesi, kurio pasekme palanges sandarinimas is naujo.
Del bose jei rimtai domiesi galima koperuotis as irgi planuoju detis bose. tad manau verta butu is USA siustis vienu siuntiniu... :)

Edgaras 2009-09-07 19:41

nu blyn jau pas C124 uz galiniu sedyniu benzo bakas ir pats prisidares triubu i salona :xx:
negi clk su tokiom pat bedom :(

irr02 2009-09-07 19:42

Tas pats, patikek, ta pati beda... Gi dar kazkada kalbejom molo aisktelej ta tema :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:23.