![]() |
seip tai noriu kad ir gale normaliai grotu (t.y. ne tik zemas) nes db sedint gale tai nifiga nieko nesuprasi kas grija tik zemas .... man taip nepatinka man turi visoi masinoi groti vienodai kartais tenka ir gale pasedeti tada taip nervas ima kad oi oi oi :D:D:D :drug:
|
Citata:
|
Citata:
|
tai tada toks ir patarimas pirkt suba i bagazine.
koki galingesni 4 kanalu stiprintuva. du kanalus tiltuoji ir jungi suba prie likusiu dvieju pajungi komponentus galinej palangej. kad ir tuos pacius focalus bet vistiek viska ka cia isvardinau tai kainuos kazkur 1500 :confused: beto dar ir kondiko reiktu. |
Citata:
|
hmm net nezinau. siaip del zemu tai JL audio subai gerai groja tik kad labai sunkus ju pasirinkimas. yra autoplius/gide keli bet ten tik blynai nauji o dar deze darytis ir t.t.
siaip patarciau pasekti tam paciam iKlube skelbimu lenta. ten tikrai nelbogu daigtu yra |
:aciu: kolegos :) bandysiu paziureti turiu ryt ir poryt laisvesnio laiko tai reikia patirti rinka kas ka gero siulo parduoda :D gal ka issirinksiu :) jai ne vel i darba ir ramu kaip ir iki siol :) :ralis:
o as kaip tipiskas lietuvis tai norisi PIGIAI ir GERAI kas nlb ymanoma :) |
Nepirk subo ir nedek, sudas, buvau issidejes i savo clk... Prasideda triubos i salona ir t.t. CLK labai gera galine izoliacija, is bagazninko nieko negirdesi apart to kad jausi subo vibracija ir paneliu barskesi, kurio pasekme palanges sandarinimas is naujo.
Del bose jei rimtai domiesi galima koperuotis as irgi planuoju detis bose. tad manau verta butu is USA siustis vienu siuntiniu... :) |
nu blyn jau pas C124 uz galiniu sedyniu benzo bakas ir pats prisidares triubu i salona :xx:
negi clk su tokiom pat bedom :( |
Tas pats, patikek, ta pati beda... Gi dar kazkada kalbejom molo aisktelej ta tema :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:23. |