MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Mercedes benz s211 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=25318)

kesha 2019-01-11 17:39

Citata:

Pradžioje rašė sheikhas (Post 513070)
Aš asmeniškai neįsivaizduoju kaip tas ESP padeda, kai pradeda stabdyt ir akseleratorių užblokuoja. Lėtai ir labai atsargiai važinėjant, gal ir OK, bet bandant judėti šiek tiek dinamiškiau visa įgyta elementari vairavimo technika praranda prasmę. Žymiai lengviau slidų posūkį išimti pasikliaunant instinktais nei su ESP, nebent tu pensininkas ar blondinė ar aplamai neturi jokio supratimo apie ekstremalesnį vairavimą :P sorry nieko nenoriu įžeist :)

Siulau apie tai pakalbet su tais ,kurie patyre avarijas esant slidziai dangai.Tarp ju pensininku ir blondiniu mazai rasi...:)

vampyras 2019-01-11 18:19

Citata:

Aš asmeniškai neįsivaizduoju kaip tas ESP padeda, kai pradeda stabdyt ir akseleratorių užblokuoja. Lėtai ir labai atsargiai važinėjant, gal ir OK, bet bandant judėti šiek tiek dinamiškiau visa įgyta elementari vairavimo technika praranda prasmę. Žymiai lengviau slidų posūkį išimti pasikliaunant instinktais nei su ESP, nebent tu pensininkas ar blondinė ar aplamai neturi jokio supratimo apie ekstremalesnį vairavimą :P sorry nieko nenoriu įžeist :)

As asmeniskai nesuprantu kaip tu gali nesuprasti ESP veikimo. Paimam A168 klases. Ir jacky backa. Lazinames jog tu be ESP tikrai nebusi greitesnis uz mane su ijungta sistema ir ta backa bagazineje. :)

Robertas1993 2019-01-11 18:45

tai be esp bus negreitesnis, uzsibuksuos belekaip :D beja klausimas tau vampyrai, tarkim esp blokas blogai parinktas pagal kebula masinos, esp vistiek turi veikt? nors nieko negaliu padaryt (isjungt esp off ir ijungt dynamometer test (jis isijungia bet jokip tolko) :)

vampyras 2019-01-11 18:54

Citata:

Pradžioje rašė Robertas1993 (Post 513103)
tai be esp bus negreitesnis, uzsibuksuos belekaip :D beja klausimas tau vampyrai, tarkim esp blokas blogai parinktas pagal kebula masinos, esp vistiek turi veikt? nors nieko negaliu padaryt (isjungt esp off ir ijungt dynamometer test (jis isijungia bet jokip tolko) :)

tikrai neuzsibuksuos. kas mb istorija zino zinos apie ka as.
Robertai tau reikia tinkamo SBC ir ESP bloko. Tokia merso politika, jaigu sistema turi klaida, ji nedarys nieko, negu darys kazka blogai. ;)

Robertas1993 2019-01-11 19:02

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 513108)
tikrai neuzsibuksuos. kas mb istorija zino zinos apie ka as.
Robertai tau reikia tinkamo SBC ir ESP bloko. Tokia merso politika, jaigu sistema turi klaida, ji nedarys nieko, negu darys kazka blogai. ;)

hmm.. keista nes matot, kai auto bando slyst iskart akceleratorius atsijungia... kokie ratai blokuotu tai nelabai jauciasi :) ir visa tai su ijungtu dinamometer test funkcija.. :xx: blokus sau susidesiu tinkamus tiesiog idomu man ju veikimas su netinkamais blokais ir panasiai, aciu uz info :)

W211 320cdi 2019-01-11 20:13

Citata:

Cia ziopliam kuriem vaziuot dievo neduota, bet nori.

Darius 2019-01-11 23:36

Citata:

Pradžioje rašė Hasdas (Post 513089)
Ačiū už atsakyma :) siaip kaip garso izoliacija salone? Nera kad universale daug garsu iš galo skleidžia? Šiaip draugo bandem w211 ant sniego jau tik išjungus esp migtuka, tai tikrai galima pakvailioti, o kad truputi prilaiko tai gerai, neleidžia per daug isijausti :D nezinau ten labai keistai jei vaziuojant tiesiai prasuki ratus ir užneša tai leidžia, jei ratai bent kiek pasisuke tj kitaip kažkaip, na keistai, bet ne tame esme, jei kartais norisi pasidžiaugti tai užtenka tikrai. Plius dar atrodo kad kaip su blokiruote butu masina, ant bmw taip nera, viena rata suka ir viskas. Pasidejus w211 salone, nebesinori i ta pigiuska e61 sesti, manau mano pasirinkimas jau aiškus :) tik norerusi daugiau informacijos apie s211 pilnai airmatic, nejaugi ten galiniai amortikai su pagalvem toks didelis skausmas per pinigine?

Galinis amortizatorius apie 500eu, pagalvė neoriginali apie 200. Nepasakyčiau, kad man maišytų papildomi garsai iš galo ;)

Mr. Chow 2019-01-14 08:56

Isjungus tik ESP yra dar blogiau slidziu keliu... Tada jis stabdo tikr priekiniais ratais o gala palieka palaida, viena karta pabandziau ciut griovy neatsiduriau, geriau butu visiskai be nieko.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:28.