E.Stankevicius |
2009-10-03 18:35 |
Nezinau,man tai biski neaisku del tos atminties,pvz anksciau budavo kai ijungti tai tam tikri nustatymai palikti budavo ir jie visalaik likdavo tokie pat,tarkim padaryta geltonas apsvietimas juodam fone,ten tarkim Bass ant 6,treble ant 10 ir pan.Dabar kai akumas susvaigo tai apsvietimas persistate i raudona,subas ant nulio,kiti nustatymai irgi ant nulio,nu zodziu pasikeite defaultiniai nustatymai.Ir pas mane nelaiko jie,nera nuolatinio pliuso,istrauki rakteli vel viska per nauja reik vest.Nenoriu daugiau rizikuot as,paliksiu kaip yra,man nesunku pasireguliuoti,bet nera bjauresnio dalyko kai isedi i masina,pasuki rakteli ir jokio rezultato :D
Vienintelis dalykas ka pas mane atsimena bekeris tai paskutine grota daina is mmc kortos,bet tik jei isjungi padoriai maga su mygtuku.Jei isjungsi rakteli neisjunges mago neatsimins jis tada nieko.Del radijo stociu nezinau,pas mane antenos nera.
Dar pameginsiu toki bairi kad suvedus nustatymus kuri laik palaikyt maga isjungta su rakteliu spynelej,gal jis vis del to isimena kaikuriuos nustatymus,gal tiesiog laiko jam reikia sukramtyt ir isimint,nezinau.Paziuresiu.
|