MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos apie Audio, Video, Navi, Signalizacijas ir t.t. (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=99)
-   -   Problemos su becker online pro, kaip tinkamai pajungti Becker (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2544)

Mb 140 2009-10-02 08:06

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 41357)
pas mane irgi sodindavo akuma bet kai junge maga biski netaip laidus sujunge, todel net nakti neklausant nusodindavo akuma, sukeitus sujungus gerai laidus, jokiu sodinimu nebudavo.

tai sakau reik pajunkt gerai :)

dyzelis 2009-10-02 08:13

aa nu tai va :) ir as apie ta pati :blush: :)

siaip jei esi kaunietis kreipkis i musu nari master jis man ta beda ir sutvarke ;)

pucenas 2009-10-02 10:20

pas mane orginalus veike nuo rakciuko sitas o beckeris ne bwt niekada akumo nera sodines. Ir seip kad ir koda suvedi nustatymai negali dingti viskas kaip palikai taip turi but man atrodo

Mb 140 2009-10-02 12:28

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 41377)
pas mane orginalus veike nuo rakciuko sitas o beckeris ne bwt niekada akumo nera sodines. Ir seip kad ir koda suvedi nustatymai negali dingti viskas kaip palikai taip turi but man atrodo

nelaiko atminties beckeris ;)

pucenas 2009-10-02 15:30

ka jus ce shnekat??? juk ta beckeri kur pardaviau jis pas mane buwo pragulejas kokes 2 savaites bagazinei kai atvazevo pirkti idejom suvedem koda ir viskas kaip buwo mano nustatyta taip ir liko stotys BASS TREBLE ir t.t. :) tai ka reiskia tada tas laiko ir nelaiko????

arbuzas 2009-10-03 15:20

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 41427)
ka jus ce shnekat??? juk ta beckeri kur pardaviau jis pas mane buwo pragulejas kokes 2 savaites bagazinei kai atvazevo pirkti idejom suvedem koda ir viskas kaip buwo mano nustatyta taip ir liko stotys BASS TREBLE ir t.t. :) tai ka reiskia tada tas laiko ir nelaiko????

Beckeris laiko atminty radio stotis, bet, kiek pamentu BASS/Trebble nelaiko.

E.Stankevicius 2009-10-03 18:35

Nezinau,man tai biski neaisku del tos atminties,pvz anksciau budavo kai ijungti tai tam tikri nustatymai palikti budavo ir jie visalaik likdavo tokie pat,tarkim padaryta geltonas apsvietimas juodam fone,ten tarkim Bass ant 6,treble ant 10 ir pan.Dabar kai akumas susvaigo tai apsvietimas persistate i raudona,subas ant nulio,kiti nustatymai irgi ant nulio,nu zodziu pasikeite defaultiniai nustatymai.Ir pas mane nelaiko jie,nera nuolatinio pliuso,istrauki rakteli vel viska per nauja reik vest.Nenoriu daugiau rizikuot as,paliksiu kaip yra,man nesunku pasireguliuoti,bet nera bjauresnio dalyko kai isedi i masina,pasuki rakteli ir jokio rezultato :D

Vienintelis dalykas ka pas mane atsimena bekeris tai paskutine grota daina is mmc kortos,bet tik jei isjungi padoriai maga su mygtuku.Jei isjungsi rakteli neisjunges mago neatsimins jis tada nieko.Del radijo stociu nezinau,pas mane antenos nera.

Dar pameginsiu toki bairi kad suvedus nustatymus kuri laik palaikyt maga isjungta su rakteliu spynelej,gal jis vis del to isimena kaikuriuos nustatymus,gal tiesiog laiko jam reikia sukramtyt ir isimint,nezinau.Paziuresiu.

pucenas 2009-10-03 18:57

tai kolega nuvaryk pas koki elektrikeli ir pajunks pastovu pliusa atminciai ir viskas bus :good:

E.Stankevicius 2009-10-03 19:59

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 41531)
tai kolega nuvaryk pas koki elektrikeli ir pajunks pastovu pliusa atminciai ir viskas bus :good:

Tai as pats buvau pasijunges ta tiesiogini pliusa,bet matai esme tame kad bekeriai su navigacijom grauzia akuma isjungti net... Sakai gali kazkaip mandriau padaryt kad nenusodintu akumo ir laikytu atminti? Nes pas mane yra iki mago atvestas pliusas,laiduka nuo degimo smaukst,prijungi prie pliusinio ir turi tiesiogini maitinima.Gaila tik kad akumas per pusantros paros mirsta nuo tokio navaroto.

pucenas 2009-10-03 20:02

nu as nzn kaip ce tau taip bet man tai neiskraudavo kai buwau komandiruotei viena karta masina stovejo ir savaite gryzau ir jokiu problemu.:blush:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:57.