![]() |
Citata:
|
Robertai Robertai!!!
|
Netersiu temos, diskusija baigta.
|
Kolegos, parašykite kas buvo susidūręs su CDC aktyvavimu MB kuriame nestovėjo CD Changeris t.y. teko pajungti ir aktyvuoti. Juk ne šiaip sau investavote pinigus į STAR'a, o turbūt ir dėl to kad uždirbtų pinigus. Man reikia paslaugos, juk ne už dyką :)
Kaip suprantu aktyvacija vyksta AGW modulyje aktyvuojant CDC įrenginį MOST žiede: Prieš: https://www.benzworld.org/forums/att...g_config_1.jpg Po: https://www.benzworld.org/forums/att...g_config_2.jpg Ar neteisa? |
Citata:
2 poste parašyta kas gali pagelbėti, ar yra noras išsiaiškinti kur kokį mygtuką paspausti. |
Taigi, CDC aktyvuotas su STAR!
Pasigirsiu ką susimontavau. "Bluetooth A2DP Handsfree Adapter USB SD Car Kit for Mercedes Audio 20 Command". Tokio kaina per ebay nuo ~130eur. Tačiau per vokiškus forumus radau už 50Eur plius parsiuntimas 6Eur. Audio garsas: groja per Bluetooth, iš usb laikmenos, per aux ir statosi sd korta. Na bet man reikėjo ne dėl audio, man reikėjo laisvų rankų įrangos nemontuojant papildomų ekranų, o norėjosi išnaudoti tai ką galima pritaikant prie gamyklinės įrangos. Taip, telefonas prisirišo (net išjungus degimą ir vėl įjungus telefonas susiporuoja greitai). Hands free garso kokybė? Valdas teigė mane girdi gerai :). Aš irgi girdžiu pašnekovą per gamyklines audio kalonėlės. Dar kartą dėkui Valdui - 5 minutės ir CDC aktyvavimas padarytas. p.s. o silber auto - niekšai. penktadienį jie man aiškino kad jeigu nenumatyta gamykliškai tai ir nelysk. Tai ta linksma gaidele rytoj jiems atsakysiu laišku :) |
Silberis dirba pagal gamyklines nuostatas, ten butent taip ir parasyta.
Cia tas pats kas MacDonald apskusti jog nepardave kebabo. :xx: |
Ten silberis tiek balvonu mato, kad net baisu pagalvot. Pvz: sedziu silberi, laukiu kol detales is sandelio atnes. Ateina senis su oro paemimo slanga, bet kiaura. Prieina prie servizo pamainos vadovo ir sako: Gal turit tokia slanga?
Vadovas: Kokia auto? Senis: Wv passat! Toliau nepasakosiu, bet kulturingai jam papasakojo :laugh: Senis dar pradziai nenorejo pasiduot, sako: nu tai kaska panasaus! :laugh: Tai cia tas irgi su savo patefonu gazdins dabar :D |
Džiugu, kad viskas veikia, aparačiukas tikrai neblogas ir kas svarbiausia nereikia gadinti interjero papildomais ekranais ar mygtukais, viskas atrodo gamykliškai.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:06. |