![]() |
Citata:
Gal video gali padaryt be bakeliu ir su amg bakeleis. |
Citata:
|
Citata:
Noretus padaryt kaska link amg, ten tikrai rezonatorius yra, įdomu kaip be galinių bakeliu dirba tas variklis. Ir kiek jie garsą slopina ir kokia jų kobstrukcija. |
Ismetimas yra toks dalykas, betkoks faktoriis ytakoja galini rezultata, pradedant nuo gamintojo, komponentu isdestimo vieta, vamzdzio skersmuo, vamzdzio storis, metalo is kurio gaminama specifikacija ir t.t
As jau 5 modifikacijas praejau ir vis dar netenkina mane rezultatas, paskutinis pakeitimas buvo kad antgaliai ziurejo i asfalta, ale disel tai garsas buvo duslus ir graziai skleidesi nuo asfalto, idejau tiesus antgalius ir garsas pasikeite kardinaliai, tapo toks sliksciai snipstantis, tad gal ir buna universaliu sprendimu, bet jeigu norisi tobulumo cia labai daug nezinamuju. |
Citata:
|
Galėsiu nufilmuot eigoje, kaip pasikeitė. Aš kažkaip įtariu kad tas pats bus. Kaip su paprastu
|
Citata:
justinasm ant w211 E500 buvo susidėjęs E55 bakelius, tai garsas kardinaliai kitas. |
Citata:
Kiek baciokai kainavo? Tu tik galinius emei? Pas tave amg paketas? Zinai, kad galinis buferis netiks?:xx: Citata:
Tik galinius ar visus tris? |
Aš ėmiau visą šikną nuo amg. Su galiniais bakeliais.
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:20. |