![]() |
Citata:
p.s. gaila kad koduotes vyksta tik vokiskai.. kai nemoku tos kalbos tai ten ir nelendu :) p.s.s. nuo Star diagnostikos pasileidziaq tiek lango apiuplovimas tiek zibintu apiplovimas be diagnostikos pasileidzia tik zibintu apiplovimas o lango ne, nes surista su priekiniu valytuvu o pats valytuvas neveikia |
Zodziu su valytuvais karas nesibaige... Kaip minejau dingo valytuvai man tiesiog nezinant, pakeiciau valytuvu mechanizma laidus, sam bloka priekini (turejau savo kaip donora), rankenele, o balytuvai kaip meveikia taip ir neveikia, diagnostika raso kad nera rysio su valytuvu mechanizmu nors jis puikiai veikiantis (perdejau ant kitos masinos ir jis veikia)... :) Gal patarsit ka toliau man daryti? Prie koduotes nelysta
|
Citata:
|
Citata:
P.s. del viso pikto sumesiu koduotes foto visas :) |
Citata:
|
Citata:
|
Dariau patarsi kur toliau ziuret?
|
Sutvarkyta, beda buvo pr.
Sam, tik nezinau kodel donorui irgi tas pats buvo kuris buvo isimtas is ardomos masinos ie jis buvo nenaudojamas ilgam laikui o tik pabandymais pajungtas budavo :) |
Ka gi gryztam vel prie spyruokliu, pas mane, kaip zinot, sudetos naujos spyruokles ir priekis po pakeitimo nukrito. Klausimas: priekyje nauji sachs amortikai yra nauji ir reguliuojami, sureguliuota per viduri, kazi jei amortikus sureguliuociau maximaliai bet pakabos auksciui pasikeis vizuoaliai ar ne? Ar tiesiog dar minksciau vaziuos?
|
turiu beda kaip ir nebaisus gedimas, bet labai erzina, nesviecia priekinio plafono apvadai gale sviecia gerai, kazin sutvarkoma namu salygom ar ne? ten kaip suprantu ledai stovi :)
pWUMSPekHBE p.s. nezinau kodel paveiksliukas neisikelia... :confused: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:30. |