MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   S211 galinių pagalvių problema (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=26305)

iDracus 2021-01-11 20:21

Kolega teisingai sako - diagnostika.
Kompresorius turi pūsti iki 16 atmosferų.
Be to gali būti problema su pagalvės oro.vožtuvu.
Gali būti su kompresoriaus vožtuvu.
Daug kas gali būti.
Beje, jeigu keista viena pagavė, tai nereiškia, kad kita nemirė.:confused:

Citata:

Pradžioje rašė Aludė (Post 539353)
Tai tame esmė, kad prieš užvedant gerai viskas. Važiuojant sukrito galas. Sustojau į kelkraštį, užgesinau. Vėl užvedžiau ir prisipūtė. Šiandien ryte tas pats. Po darbo įsėdau važiuot, viskas gerai. Pradėjau važiuot, sukrito galas. Sustojau prie parduotuvės, užgesinau, užvedžiau ir vėl pripūtė.. Viena pagalvė keista į naują prieš pora menesių

Aludė 2021-01-12 08:58

Citata:

Pradžioje rašė iDracus (Post 539362)
Kolega teisingai sako - diagnostika.
Kompresorius turi pūsti iki 16 atmosferų.
Be to gali būti problema su pagalvės oro.vožtuvu.
Gali būti su kompresoriaus vožtuvu.
Daug kas gali būti.
Beje, jeigu keista viena pagavė, tai nereiškia, kad kita nemirė.:confused:

Reikės vežt pas tuos pačius, kur keitė pagalvę, kad pažiūrėtų. Nes ne itin malonus reikalas.. Po to pasakysiu, kas buvo.. :confused:

Modestas_ 2021-01-12 17:16

Kokiame mieste randasi Alude ? Toks jausmas, kad masina krapste kreivarankiai - ar protinga vaziuoti pas tuos pacius burtininkus ir vel lipant ant greblio ?

Aludė 2021-01-12 17:47

Citata:

Pradžioje rašė Modestas_ (Post 539387)
Kokiame mieste randasi Alude ? Toks jausmas, kad masina krapste kreivarankiai - ar protinga vaziuoti pas tuos pacius burtininkus ir vel lipant ant greblio ?

Marijampolė. Na, tai pakeitė pagalvę ir va, du gerus mėnesius buvo gerai. Man prasidėjus šalčiams išlindo šita bėda. Šiandien važinėjau, nenuleido galo. Tai aš turiu įtarimą, kad vožtuvas kompresoriaus arba koks tas aukščio daviklis. O taip daugiau nežinau, kas užsiima šituo reikalu. Pastebėjau, kad pakritus viena pusė, kuri nebuvo tvarkyta. Gal ir mano kaltė, kad abiejų pusiu nekeičiau vienu metu.. Nėra kas pakonsultuotų. Tik laukia ištiesę rankas pinigėlių. Prie to pačio: žvakių relė skiriasi 2.7 ir 3.2 ar 2.8? Nes pas mane 2.7, o randu aprašyme, kad tinka ir 2.7,ir 3.2. Bet zvakių skaičius juk skiriasi.. :/ Kadangi rodo klaida susijusią su relės bloku, jį buvau keitęs, nes seno nudegė kontaktas. Pasikeičiau žvakes į BERU ir dėjau kitą, šrotinį, bet jaučiu anas irgi su defektu, arba davė ne 2.7.

kesha 2021-01-12 18:06

Citata:

Pradžioje rašė Aludė (Post 539390)
Pastebėjau, kad pakritus viena pusė, kuri nebuvo tvarkyta.

kaip ir pats zinai problema,belieka sprest...

iDracus 2021-01-13 15:43

Prisiminiau. Dar gali būti sistemoje drėgmės. Tai irgi sveikatos kompresoriui tikrai neduoda. Kompresorius dirba "sauso veikimo" principu. Gali būti žiedas padilo.
Bet labiau problema gali būti su nekeista pagalve.

Citata:

Pradžioje rašė Aludė (Post 539390)
Marijampolė. Na, tai pakeitė pagalvę ir va, du gerus mėnesius buvo gerai. Man prasidėjus šalčiams išlindo šita bėda. Šiandien važinėjau, nenuleido galo. Tai aš turiu įtarimą, kad vožtuvas kompresoriaus arba koks tas aukščio daviklis. O taip daugiau nežinau, kas užsiima šituo reikalu. Pastebėjau, kad pakritus viena pusė, kuri nebuvo tvarkyta. Gal ir mano kaltė, kad abiejų pusiu nekeičiau vienu metu.. Nėra kas pakonsultuotų. Tik laukia ištiesę rankas pinigėlių. Prie to pačio: žvakių relė skiriasi 2.7 ir 3.2 ar 2.8? Nes pas mane 2.7, o randu aprašyme, kad tinka ir 2.7,ir 3.2. Bet zvakių skaičius juk skiriasi.. :/ Kadangi rodo klaida susijusią su relės bloku, jį buvau keitęs, nes seno nudegė kontaktas. Pasikeičiau žvakes į BERU ir dėjau kitą, šrotinį, bet jaučiu anas irgi su defektu, arba davė ne 2.7.

Aludė 2021-01-13 17:14

Citata:

Pradžioje rašė iDracus (Post 539411)
Prisiminiau. Dar gali būti sistemoje drėgmės. Tai irgi sveikatos kompresoriui tikrai neduoda. Kompresorius dirba "sauso veikimo" principu. Gali būti žiedas padilo.
Bet labiau problema gali būti su nekeista pagalve.

Kitą savaitę pakeis nauja ir stebėsiu toliau. Realiai galėjau iš karto abi naujas dėti, bet nepagalvojau. :confused:

Aludė 2021-01-19 20:22

Pasikeičiau pagalvę, viskas gerai, tik gal kalibruot reikėtų, viena pusė šiek tiek aukščiau stovi už kitą. Galiausiai per tuos šalčius išlindo dar n bėdų.. Stabdžių klaidos- pasirodo, mažasis akumuliatorius 10.3v terodo. įdėjau naują. Ties ta vieta bėdos dingo. Važiuojant pradėjo rodyt baterijos ženklą ir visit workshop. Įkrauna akumuliatorių 13.4 v srove. Tai čia bus įtampos reguliavimo generatorius susidėvėjęs? Ryte nebeužvedžiau automobilio.

Darius 2021-01-19 20:26

Citata:

Pradžioje rašė Aludė (Post 539538)
Pasikeičiau pagalvę, viskas gerai, tik gal kalibruot reikėtų, viena pusė šiek tiek aukščiau stovi už kitą. Galiausiai per tuos šalčius išlindo dar n bėdų.. Stabdžių klaidos- pasirodo, mažasis akumuliatorius 10.3v terodo. įdėjau naują. Ties ta vieta bėdos dingo. Važiuojant pradėjo rodyt baterijos ženklą ir visit workshop. Įkrauna akumuliatorių 13.4 v srove. Tai čia bus įtampos reguliavimo generatorius susidėvėjęs? Ryte nebeužvedžiau automobilio.

Greičiausiai.

pauliusl 2021-01-20 19:03

Citata:

Pradžioje rašė Darius (Post 539539)
Greičiausiai.

Kur jis randasi? Ant generatorius ar prie akumo?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:50.