![]() |
biski dariau bandymus tai pasistaciau ant N ir gaza iki galo...tai suka iki 3k rpm..o kai saltas tai iki galo gali :) draugas sako oro srauto matuokle..tiesa?
|
nemanau. o siltas normaliai kuriasi?
|
Labas. Tai tau abiejuose režimuose nekyla daugiau 3? Jei abiejuose, tai bus srauto matuoklis išlėkęs. Pas mane buvo taip:
Nuvažiuoju į techn. apžiūra ir man sako spausk iki 3,5, o man nekyla net iki 3. Susimastau ir bandau trasoje spustelėti kikdauną, nereaguoja. Nulėkiu pas meistrą ir sako keisti. Pakeičiu ir auto pasikeičia koordinaliai. Ir apsūkos kyla kaip priklauso ir kikdaunas veikia. |
siltas kuriasi normaliai,jo daugiau 3k neina abejiuose rezimuose
|
kur randasi oro srauto matuokle?paciam imanoma pakeist?
|
Nznau kaip ant 2.2 d bet pas mane 2.2 cdi tai pats pasikeiciau, tik rakta sesiakampiuka su apvaliu idubimu viduje buwau pasiskolines. Sheip turiu bosch oro srauto matuokle, kuri pas mane buwo, budavo kad kartas nuo karto trauka dingdavo, taciau veikianti ji. Tik negaliu garantuout kad pas tave tokios butent reikia.
|
ji prie oro filtro is virsaus stovi. ant jos slanga maunasi kuri pajungta prie isiurbimo koliko. i ta matuokle pajungta tokia apvali fiske, kuri atsisuka, bet gali buti ir turbinos vakuminis slegio reguliatorius parejes, man jis buvo sugedes, tai irgi daugiau 3000 nekilo apsukos. geriausia diagnostika. tiksliai zinosi tada
|
kaip vadinasi sis daiktas?
http://i980.photobucket.com/albums/a...DSCF2200ss.jpg nes va tevas sake kai apsukos pakyla ji turi vaiksciot ta prasme su oru ten kazka daryt,o ji nieko nedaro,kaip isemem slangiuka tai oras tai ieina,o pati nevaiksto vat ir beda ne oro srauto matuokleje :confused: kaip supratome ten turi atsidarineti sitame metaliniame gabale dureles,kur praeina oras. :) o tas daiktas neatidaro..ne? na kaip ir sakiau saltas oras super vaziuoja,siltas blogai. |
kaip suprantu, tai ten EGR
|
Ca EGR, bet jo "vaiksciojimas" ir oro srauto matuokle susijusi. Pasiskambink forumieciui tech1, padarys diagnostika tau ir bus aisku, bet duodu 90 % kad oro srauto matuokle.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:46. |