![]() |
Buvau šiandien Silberyje tai viskas, gerai, stogas jau eina pas juos, susakiau ir kitus defektus tai trečiadieni žiurės :) Taip, pat padarys B servisa kartu ir Silberis sakė galiu atsivežti savus tepalus ir filtrus, jiems jokio skirtumo nėra :)
Bet apie "Geranoriškos garantijos pratesimą iki 3 metų" sakė tai galioja šalyje iš kur automobilis pirktas. Tai taip išeina jei kas rimtesnio ivyktų turėsiu kreiptis į Vokietija? Ačiū! |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Man, svarbiausia tik, kad pašalintu esamus defektus iki garantinio pabaigos. Tiek aš ir noriu :) |
kazin tokias problemas issauke laiko perteklius ar 70 euru trukumas? savaite laiko cia ir fb diskusija,kaip turint 30k vertes auto,jos saskaita sutaupyt kelis eurus.
|
Citata:
|
Maziau skaityk forumus. Pskambink tiesiai i silberi ir paklausk :)
Siaip pyk nepyk, bet tikrai keista. Auto turbut 35k kokius kainavo. O tai. Jau ant serviso 500eu palikt yra tragedija ponaujei auto... Esu keites service B w204 fl. Kainos nepamenu. Bet toli grazu iki 1k. Net 500 nebuvo tai garantuoju. |
Nesu keitęs,bet netikiu,kad tepalas ir filtras įkainoti 1k.
Aš tik sakau,jei visas servisas kainuoja 1k,o tu atsivežęs tepalus sumokesi 800 ir 120 turguje būsi tepalams išleidęs,vargu ar suma verta,tokios aukos. |
Tas B servisas jei greičiu dežes nelies bus apie ~ 300 eur.
Sprinteriams (neautomatams) kur alyvos pilasi ~12l o intervalas iki 60 000 km A/B servisai kainuoja ~250/~350 eur. P.S. Kulanz (Geros valios garantija) veikia ir Lietuvoje, kitas dalykas ar reikėtų ją taikyti klientams kurie neatlieka einamų remontų merse ir vežioja savo tepalus ? :) |
Niekis pagyvensim pamatysim, kuris sprendimas buvo geriausias. :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52. |