![]() |
tai cia jis tikras ar garaze kas pasidare? :confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
Man jau nebedaug truksta. :D
|
gers mersuoklis:uuu:, o kas priestaraujat nesuprantat ka apie ka kalbat...:wavecry:
|
Citata:
http://www.geocities.com/johan01.geo/AMG/ |
atsiprasau, visu "suprantanciu", tiesiog man 123 grazus su nikeliuotais buferiais, juostelemis, rankenelemis, grotelem, o sis visas uzdazytas kebulo spalva ir dar, man asmeniskai, bjauria spalva. Tiesiog mano nuomone :wave: gal ir reikejo nieko nerasyt, bet demokratija turi but visur :lithuania:
p.s. vidus tai tikrai - nerealiai grazus :seile2: |
Citata:
|
Chia gal dabar atrodo kaip tep-lep,bet nepamirshkim,kad tai buvo 1984m. :) Tais metais jam tikrai nebuvo lygiu,ir jis atrode kosminis laivas,tarp eiliniu kibiru :) ,ir idomu,koks dar modelis dabar, tokiu metu,atrodo ne taip beviltishkai pasenes ir dar galima naudoti kasdieniam vazhinejimui ? Ai nezhinau,pas visu savas skonis ir sava nuomone,bet man tas aparatas tai meno kurinys,kaip ir dauguma mersu :)) :zenklas: :zenklas: :zenklas: :zenklas: :zenklas: :1:
|
1984 topiniai modeliai ford sierra ,audi 100:confused:,vaz2107 ir taip toliau tikslai suzinojus jo verte anais pinigais kaina jauciu kad ispudinga susidarytu:unreal:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:48. |