MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   W124 Isvirte galiniai ratai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2871)

samagonas 2009-10-28 20:37

Man tai grazhiai atrodo,kai galiniai ratai truputi pasiskleide :)

driuliauskas 2009-10-28 21:05

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 45534)
Man tai grazhiai atrodo,kai galiniai ratai truputi pasiskleide :)

bet kadangi galas varomas ir ratai prasiskleide tai vienas sezonas ir padangu neber. galiniu ratu isvirtimas seip nereguliojamas, kiek zinau. gedimo reikia ieskoti.

samagonas 2009-10-28 21:15

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 45539)
bet kadangi galas varomas ir ratai prasiskleide tai vienas sezonas ir padangu neber. galiniu ratu isvirtimas seip nereguliojamas, kiek zinau. gedimo reikia ieskoti.

Na pas mane gal truputi,truputi matosi,kad pasizherge,bet manau,kad del to,jog suzhemintas?

driuliauskas 2009-10-28 21:22

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 45544)
Na pas mane gal truputi,truputi matosi,kad pasizherge,bet manau,kad del to,jog suzhemintas?

vat butent. ymesk dar 100 kg metalo y bagazine isvis isiskes.

samagonas 2009-10-28 21:39

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 45547)
vat butent. ymesk dar 100 kg metalo y bagazine isvis isiskes.

Buvau imetes 200litru aliejaus,kad nelabai ishsiskleide :))) Na nesvarbu,dabar tvarkau prieki,po to keisiu gala,dedu visas gumas ir traukes naujas,jei bus lemta ishsitiesins,o jei ne,tai ir taip patinka :)))

dexnas 2009-10-29 23:47

Citata:

Pradžioje rašė DTM (Post 45514)
Ratai virsta nes zemintos/susedusios galines spiruokles, plysusios balkio/tilto priekines ivores.

dtm buvai teisus, buvo trukes balkis kur prie kebulo tvirtinas, galas nusedes ir ratai isvirte, keitem amortyzus spyruokles, kol atknisom problema, pakeitem visa balki, galine vaziuokle ledas, ratai tiesiai stovi be jokiu problemu:)

yamato 2009-10-30 08:58

as dabar suzeminau saviski W124, tai taip pat pavirte ratai siek tiek ;)

mikis 2009-10-30 16:24

o tavo nors kiek zeminta ? nes nelabai tikiu kad butu zeminta ir nebutu jokio isvirtimo.

Citata:

Pradžioje rašė dexnas (Post 45657)
dtm buvai teisus, buvo trukes balkis kur prie kebulo tvirtinas, galas nusedes ir ratai isvirte, keitem amortyzus spyruokles, kol atknisom problema, pakeitem visa balki, galine vaziuokle ledas, ratai tiesiai stovi be jokiu problemu:)

Tomskis 2009-10-30 16:46

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 45690)
o tavo nors kiek zeminta ? nes nelabai tikiu kad butu zeminta ir nebutu jokio isvirtimo.

tai pagal tave jeigu pvz w210 elegance tai stovi tiesiai, jeigu avangardas tai ratai klishi? viskas turi stovet tiesiai , ar auksta ar zema. tiesiog jei pakaba biski netvarkinga ar issidevejus, kai masina auksta tai tiesiai, o kai nuleidi, biski prasiskiecia, jei visas pakabos dalis pakeistum naujom, ir zema stoves tiesiai.

mikis 2009-10-30 17:35

o prie ko cia elengace ir avangardas? kalbam apie zeminta vaziuoklia kuri yra nestandartine tiesiog sudetos kitos sprendzinos gal net su gumom..

stoves atitinkai nuo to ant kiek nuzeminta yra. pas mane nera tokio ziauraus isvirtimo kaip pas kolega, kuris veziojas nesveika suba bagazinei, buvo pasidares kapitaline vaziuokles remonta, po keleriu menesiu suklisejo...

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 45695)
tai pagal tave jeigu pvz w210 elegance tai stovi tiesiai, jeigu avangardas tai ratai klishi? viskas turi stovet tiesiai , ar auksta ar zema. tiesiog jei pakaba biski netvarkinga ar issidevejus, kai masina auksta tai tiesiai, o kai nuleidi, biski prasiskiecia, jei visas pakabos dalis pakeistum naujom, ir zema stoves tiesiai.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54.