![]() |
pinigine! :) zinai kiti nusiperka galingus auto ir nuvaziuoja per menesi 200km,po to lazdavoja kam tas dujas det,viskas priklauso kiek tu vazineji! :)
|
visi moka skaiciuot,bet kaip bebutu man ir dyzelis buvo pigiausiai(aisku pildavau ne kolonelei)
|
Citata:
Tai ir pats turbut visu degaliniu nuolaidu korteles susirinkes,nes daznai uzsuki :) |
na as su dujom lakstau neuzdirbu tiek ant benzo :),turbut net daugiau ryja benzo nei tavo amg,o jegos vos ne per puse maziau,bet kaip tu sakai pries pirkdamas zinojau ka perku ir negalejau atsispirt(per metus nulekiu kokia 30000-35000km)prie stai vazinejau su cdi tai skirtumas tikrai didelis,pas viena komforto pas kita kuro skirtumas.sunku viska viename turet :)
|
Citata:
sitas tekstas man kazkaip pro akis praslydo, nepastebejau :D Citata:
nzn, kaip tau, bet man su tais pilimais nesiseka, todel dabar tiktai degalinej, paskutini karta kai uzsipyliau tai pestieji greiciau vaiksciojo nei as su savo 2litriu. Ir gana daznai, arba ima 11 litru, arba traukos visikai nerasta. Turejau ir as kazkada dujas, tik ne MB, bet to ir pakako, prisisaudziau, prisiremontavau as tas dujas, ir tai buvo vienas ir paskutinis kartas, nors kiti patenkinti ir net i kita, sekancia masina dujas detu |
Citata:
|
Citata:
|
visa laika pildavau sau ne is koloneles,jokiu problemu reik zinot kur pili ir ka!As is vieno tasko gaudavau ir dabar dar gaunu vazineja ir tevas ir brolis ir drauge visi su saliarka.Nematau naudos is koloneles pilt,jei jau tik toks varianatas butu tai tikrai buciau ir anksciau vazinejas su benzu,nors aisku tos kainos neseniai susilygino!
|
jau kas kas bet 124 tai del kuro tikrai nelepus pilk ir nesuk galvos,naujesni dabar tai jautrus islepe ir t.t.truksta to paprastumo.kai turejau cdi visi ir tik sake tik pilk is koloneles :)ne kart nepyliau :) gal pasiseke :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:41. |