![]() |
Citata:
|
Giedriau:thumbsup::1::good: Parodyk man tą vietą, kurioj tavo MB murzius:D Čia jau 10balų drąsiai už tokį projektą:seile2: Slenksčių aš irgi užsinorėjau tokių...:geda:
Anyway MB atrodo super:uuu: |
Citata:
|
blemba kaip blizga :seile: kai veidrodis! antros foto ratai itin graziai tinka, nu zodziu as ir taip C124 fanas, o sitas Mersas tai tikrai liuks :bounce: dar vidaus foto but idomu pamatyt
|
:-)) kaip as ju noriu
na as ten nelabai ka iziurejau, tai ir klausiu :-) beja laukiam variklio fotkes, ir salono :-)) |
Citata:
O del ratu tai dekui,kad prasklaidet mano abejones,ish pradzhiu jie man nelabai patiko,tai vis ieshkojau kazhko kito,bet taip,kaip nieko nerandu,zhiuriu,kad pradeda patikti ir tie kurie stovi ant mashinos su penkiais shpikiais. |
Samagonai o tie amerikoniški posūkiai tiko idealiai? Įsistatė tvarkingai be jokiu tarpų?
|
Pas tave tada savaitė gera buvo:D Mano irgi savaitė neplauta, bet forumo aš negąsdinsiu su šiandienos foto:geda: Pas mus jau sniego buvo, tai auto visos baisios po dienos būna:( Labai laukiam salono ir motoro foto, jaučiu ir ten sterilu kaip operacinėj:xx:
|
Citata:
Citata:
|
o tai taip ir neparasai kox variklis???
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:49. |