MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Kaip išvalyti langų apiplovimo purkštukus? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3038)

x3mik 2009-11-22 19:30

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 49300)
tik issitreskia ir purskiu iskarto :) tai ir nuvalo
beto pas mane nuo to pacio bakelio ir purkstukas priekinis pajungtas fyfacku laistymui :xx: tai kaip ir nelabai noriu pilt ten kokio skyscio langu :wacko: po to dar demiu ant rubu zmonem pridarysiu :xx:

o ziema neuzsala ? ar lauki kol atsils? =D as suprantu kad yra spirale.. bet vamzdeliose visur uzsalt teoriskai turetu..

papasakok daugiau apie fifu laistikle =DD kazkada galvojau tokia padarit

Tomskis 2009-11-22 19:40

purkstukuose paciuose uzsals i fsio :)

x3mik 2009-11-22 19:53

tai kad purkstukai sildomi..

Darius 2009-11-22 19:57

Tai kad tie purkstukai sildomi bent jau 7 metu senumo automobiliuose jau buna nusproge.:(

Edgaras 2009-11-22 20:02

nezinau greiciausiai sildomi ir purkstukai. slangos manau atitirpsta vientik nuo temperaturos po kapotu :xx: vat tik to savo gamybos purkstuko ziema nelaistau nes tas tai tikrai uzsales buna :xx:

o ka cia pasakot paimi belekoki purkstuka nuo kitos masinos istatai slangele ir pastatai kur nori masinos priekyje :) pas mane dar kaip tik originaliam bakelyje buvo vietos dar vienam motoriukui istatyti (matyt palikta kai buna lempu apiplovimas) tai va tokia ir ta fyfu laistykle :D

beje tik nedaryk kad purkstukas butu zemiau negu bakelis nes tokiu atveju visada varva vanduo is jo.
pas mane dabar priekines lempos virsuje istatytas

liudas777 2009-11-22 22:18

Paėmiau šiandien su vielute pakrapščiau ir pradėjo veikt. :D Patinka man MB, taip pat esu bandęs audi tvarkyt tai visiškai neišėjo. :)

driuliauskas 2009-11-23 05:38

Citata:

Pradžioje rašė Arisimo (Post 49328)
Tai kad tie purkstukai sildomi bent jau 7 metu senumo automobiliuose jau buna nusproge.:(

pas mane 91, bet visdar veikia tiek purkstukai syla tiek slangutes.
pasiziurejes po savo kapotu, darau prielaida kad w124 ir slangutes buvo sildomos. nes kiek zinau tai sis navarotas yeidavo y bazine sudeti.
pas mane pakolkas jos veikia. bet ydomu ar dar galima tokiu rasti nusipirkti?
valymas paprastas. imu viela prakrapstau purkstuka ir numoves slangutes is apacios prapuciu kompresoriumi. nuolat naudoju vandeni.
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

yamato 2009-11-23 18:46

nuolatos naudoju vandeni + kazkoks koncentratas, i ta bakeli ~10ml ilasinu ir putoja, ir valo, ne kaip su vandeniu :)
tiek bakelis, tiek slangutes, tiek purkstukai pas mane sildomi :) ir viskas veikia :lithuania:
masina 1995 :geda:

Tomskis 2009-11-23 18:54

nu dabar zinosiu kad sildomi, niekad nezinojau :bounce:

driuliauskas 2009-11-23 19:00

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 49385)
nu dabar zinosiu kad sildomi, niekad nezinojau :bounce:

w210 gali buti ir ne. w124 paskutinis mersas kuris visada turejo sia sitema. naujesniuose tai buvo papildoma iranga. ir ar ji yra priklauso nuo to ar pirmasis sawininkas padejo varnele uzsakymo lape.
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:10.