![]() |
Citata:
papasakok daugiau apie fifu laistikle =DD kazkada galvojau tokia padarit |
purkstukuose paciuose uzsals i fsio :)
|
tai kad purkstukai sildomi..
|
Tai kad tie purkstukai sildomi bent jau 7 metu senumo automobiliuose jau buna nusproge.:(
|
nezinau greiciausiai sildomi ir purkstukai. slangos manau atitirpsta vientik nuo temperaturos po kapotu :xx: vat tik to savo gamybos purkstuko ziema nelaistau nes tas tai tikrai uzsales buna :xx:
o ka cia pasakot paimi belekoki purkstuka nuo kitos masinos istatai slangele ir pastatai kur nori masinos priekyje :) pas mane dar kaip tik originaliam bakelyje buvo vietos dar vienam motoriukui istatyti (matyt palikta kai buna lempu apiplovimas) tai va tokia ir ta fyfu laistykle :D beje tik nedaryk kad purkstukas butu zemiau negu bakelis nes tokiu atveju visada varva vanduo is jo. pas mane dabar priekines lempos virsuje istatytas |
Paėmiau šiandien su vielute pakrapščiau ir pradėjo veikt. :D Patinka man MB, taip pat esu bandęs audi tvarkyt tai visiškai neišėjo. :)
|
Citata:
pasiziurejes po savo kapotu, darau prielaida kad w124 ir slangutes buvo sildomos. nes kiek zinau tai sis navarotas yeidavo y bazine sudeti. pas mane pakolkas jos veikia. bet ydomu ar dar galima tokiu rasti nusipirkti? valymas paprastas. imu viela prakrapstau purkstuka ir numoves slangutes is apacios prapuciu kompresoriumi. nuolat naudoju vandeni. <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
nuolatos naudoju vandeni + kazkoks koncentratas, i ta bakeli ~10ml ilasinu ir putoja, ir valo, ne kaip su vandeniu :)
tiek bakelis, tiek slangutes, tiek purkstukai pas mane sildomi :) ir viskas veikia :lithuania: masina 1995 :geda: |
nu dabar zinosiu kad sildomi, niekad nezinojau :bounce:
|
Citata:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:10. |