![]() |
man asmeniskai blue vision tikrai geriau ir graziau sviecia, o xenon'us deciau nebent tik i lesini zibinta, nes originalios be lesiu lauzia labai negrazius spindulius, kurie tikrai akina priesais vaziuojanti, ir siaip ne su lesiniais ir xenon, daug negraziau atrodo nei originalai. Tiesiog reziume norejau pasakyt jog atsizvelkit i kitus vairuotojus, nes kad ir kaip neva gerai susireguliuoja, bet su neskaidriomis ir nelesinemis lempomis, tikrai akina.jau is toli atvaziuojant auto galima sprest ar jie turejo ten but ar ne..zodziu cia tik mano nuomone.
|
Citata:
|
cia apie ta lesi ir ne lesi, tai keli pavyzdziai:
W210, W140, W220, Faros ne lesines, bet xenon buvo ;) o visas tas kreivas lauzimas, mano nuomone, nuo kreivu lempuciu, pats kazkada ziurejau, kaip sviecia draugo vectra ~1997m prie sienos su xenon, tai atrodo kad spindulys lyg ir islauziamas, bet virs to islauzimo pilna tokiu kaip ir voratinkliu.. del ju manau ir akina... :wavecry: |
Citata:
|
Citata:
|
gi kiekvienas turim savo nuomone, jeigu kam geriau su xenon tai tegul dedasi, nes tikrai graziau ir geriau sviecia(ypac kai slapia), bet tiesiog kai tenka sutikt kelyje kurie vaziuoja niekad nejungdami ilgu,neva gerai ir su trumpomis xenon, tai patyliu, atrodo imk ir nulek nuo kelio, na jeigu isidedi 4300k ir tikrai gerai susireguliuoji,tai gal ir nieko,svarbu jog neakintu.
|
Citata:
|
Citata:
|
nu kad jie visi vienodi 2.9 95kw, ir rieda tikrai gerai, sako chebra kad geriau ir uz 3.0D 100kw. gal pas tavo drauga buvo 2.2 kuris tikrai vos rieda, arba buvo 2.9 bet pavarges, pvz turbina neveikia ir pan. nes seip turbininis tvarkingas bet koks gerai rieda
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:51. |