MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Vienas trumpuju sviesu xenonas pradejo sviesti ruzavai, i kokius rekomenduotumet pake (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3190)

yamato 2009-12-12 14:01

Citata:

Pradžioje rašė Tadass (Post 51990)
mano kiniskos uz 120lt abu xenon D2S tikrai geriau sviecia uz kaimyno orginalias H7.
galimas dalykas kad tavo draugelio lempos nebuvo sureguliuotos ir sviete i zeme ar i dangu, tada jau tikrai nenorek is ju gero svietimo.

aha, nesureguliuotos :) guodi save tokiais savo pasisakymais :)

jeigu ka ten buvo ORIGINALUS xenon, su autoreguliavimuosi, perdege vienas xenon, vazinejo dar kazkiek laiko, perdege antras, nusipirko kitas, papigiai, uz abi sumokejo kazka apie 250lt :) keike pats, kad nepirko geru lempuciu, nes sitos tik melynai zibejo, o kelio neapsviete.

Tadass 2009-12-12 14:18

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 51994)
aha, nesureguliuotos :) guodi save tokiais savo pasisakymais :)

jeigu ka ten buvo ORIGINALUS xenon, su autoreguliavimuosi, perdege vienas xenon, vazinejo dar kazkiek laiko, perdege antras, nusipirko kitas, papigiai, uz abi sumokejo kazka apie 250lt :) keike pats, kad nepirko geru lempuciu, nes sitos tik melynai zibejo, o kelio neapsviete.

nera cia ka guosti :) as praktiskai nenaudoju dabar ilguju sviesu. uztenka trumpuju xenon. Gal jus kokie kurmiai kad nematot toliau kaip 5 metrai ? :)

yamato 2009-12-12 14:32

Citata:

Pradžioje rašė Tadass (Post 51997)
nera cia ka guosti :) as praktiskai nenaudoju dabar ilguju sviesu. uztenka trumpuju xenon. Gal jus kokie kurmiai kad nematot toliau kaip 5 metrai ? :)

nu o pas mane bixenon, tai ka, man nenaudoti ilguju, kai jos SITAIP sviecia? :)
keistas tavo poziuris :) is pradziu del stiklo, dabar del xenon :xx:
as viska perku kas kokybiska ir kad laikytu ilgai :) o pats, tamsta, visada, kaip matau, bandote prasisukti kuo pigiau, nelabai atsizvelgiat i kokybe ir tarnavimo laika :wave:

Tadass 2009-12-12 15:08

zinant kad masina keiciama kas pusmeti, nematau prasmes moketi litukus uz viska nauja :)
yra zmoniu kurie moka pilna kaina, yra kurie moka du kartus... bet yra kas moka tik puse kainos :)

yamato 2009-12-12 15:15

tai gal visai nieko nekeisk, nepirk? sekantis savininkas susitvarkys :) kam keisti, jeigu galima nekeisti? :wave:

Tadass 2009-12-12 15:20

manau yra du zmoniu tipai : tinginiai mokantys kalbeti ir darbininkai mokantys tyleti :)
kogero as prie tinginiu :D
jeigu nera nauja masina tai nera ko kisti naujas detales i ja :)

yamato 2009-12-12 15:22

teisingai, geriau det fuflo, kurios laiko 3 men ir dar dazniau ja ardyti. nuo ardymo jai tikrai dar geriau darosi. sveikintinas tamstos poziuris :ploja:

nissen29 2009-12-12 15:45

nu chebra jus cia nuo xenonu iki zmoniu tipu nuvaziavote :), reikes pasiieskoti originaliu, pas mane D2S arba D2R, nusiimsiu, pasiziuresiu :), domejausi kainas, tikrai viena apie 200LT., na bet ka darysi. O siaip kaip manot keisti viena ar abi?

DTM 2009-12-12 16:06

As galiu pasakyt kad eikit na... su savo neoriginaliais zenonais, kiek galima akinti :cenzura:

Tadass 2009-12-12 16:18

Citata:

Pradžioje rašė nissen29 (Post 52010)
nu chebra jus cia nuo xenonu iki zmoniu tipu nuvaziavote :), reikes pasiieskoti originaliu, pas mane D2S arba D2R, nusiimsiu, pasiziuresiu :), domejausi kainas, tikrai viena apie 200LT., na bet ka darysi. O siaip kaip manot keisti viena ar abi?

kiekvienas xenon turi savo degimo valandu skaiciu, visi pataria keisti abi iskarto, nes skirsis ju apsvietimas, o beto ir antrosios arteja pabaiga.
ir dar viena smulkmena... atydziai rinkis kokio Kaitrumo nori : jei nesuklysiu : 3000K, 4500K, 6000K, 8000K ir 10000K. kuo didesnis skaicius tuo meliniau svies...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:05.