![]() |
Na nulėkėm šiandien su "nauju" komutatorium ir pastatėm pagaliau. Užsikurė iškarto ir veikia viskas gerai. Signalkė veikia irgi.
|
Citata:
|
O kiek jis man skolingas, turi mane girdyti visą likusį gyvenimą. Aš jam iš karto sakiau, kad reikia imti kitą komutatorių ir statyti, o ne krapštyti viską iš eilės. Būtu jau visą mėnesį važinėjęs sau šiltai. Bet kol pats nepastumėsi ir už rankos nenuvesi, tai taip ir tupčios aplink MB. Na bet gerai kas gerai baigėsi ir priedo nebrangiai komutatorių gavo (400lt). "Reikia apiplauti, nes neveiks"
|
Citata:
nes 3.2 srote partizanu tai ismesdavo senus,nes surudydavo bestovint,niekam nereikdavo |
Tai dar kentetina kaina, o pasistate pats? Kazkur skaiciau, kad lyg nuo 1995 metu issprende ju beda, bet pasirodo ne :confused:
|
Citata:
|
Pastačiau aš jam. O kaina tokia todėl, kad iš toli vežė iš provincijos. taip kaune po 900-800 lt. Pas ji 96m. O sako kad tokių metų dauguma išlėkia dėl senumo tik. O statomi jie yra tik 1,8-2,0 varikliuose. Tiesa pečiukas nustojo veikti ir turbut nuo to, kad stovėjo mėnesį lauke.
|
Citata:
|
Na va važinėja draugas kaip bajoras dabar patenkintas. O gavo komutatoriu dar pigiau negu kaune perpus.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:49. |