![]() |
:ot: pats tolerantiskiausias forumas isliko per kaledas ir isliks per naujuosius :aciu:
|
Citata:
|
aciu pasiskaiciau .. :) cia labaiu deze prisitaiko prie vairavimo stiliau, bet bandysiu sita padaryt ..mano merso beda labiau panasi i lektronini gedima..ar kaip kazkas sake kad uzsikimse kazkas.. kur tepala paduoda ..
tiesa.. dar vienas toks klausimas... E klase kur yra vaziuokles minkstumo reguliavimas ?? kuriuose komplektacijose jie buna. aciu . |
Dažniausiai aptinkamas kaip papildomas priedas (aišku galingiausiose versijose, tai buvo standartinė įranga). Turi būti mygtukas su nupieštu amortizatoriumi centrinėje konsolėje netoli pavarų svirties
|
Sveikas Kajau, pas mane w210 dyzeliukas, tai irgi panasi beda su pulsavimu, todel supratau is pirmo tavo posto apie ka kalbi, siaip kiek teko bendrauti su mestreliais tai daugelis minejo kad tai gali buti siurblio problema, taciau remontui nedaviau, nes liepe vaziuoti kol netrukdo pagrindineem funkcijom atlikti. Tai taip va jau metus ir vaziuoju. Pabandysiu kada nufilmuoti su tel ta bangavima apsuku, nes manau ir kitiem bus paprasciau suprast apie kalba eina. Dar su kazkuo is forumieciu kalbejom, tai jam uzteko kazkuria slanga pasikeisti variklio skyriuje ir dingo problema.
|
tai as is kart pamaciau, kad cia KITI "zinovai " YSPUDINGAI kaip sakoma :D
keli normaliai pasisake . o jums banguoja vaziuojant ?? nes jei siurblys, tai ir ant laisvu turetu sokinet .. man to nera .sokineja tiik vaziuojant per 100 ir tai nepilnai |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:47. |