![]() |
Aš nelabai atsimenu kur ten kas skiriasi, o vairas dabar už 20km nuo manęs... Penktadienį pačiupinėsiu ir aprašysiu kas skiriasi...
|
Citata:
|
yra autopliuse pardavineja vienas spydika ir vaira, isidejes i senesni, gali pasiskambint paklaust. bent spydiko tai netinka pajungimas, o vairo nzn. beje spydika turiu faceliftini, ximicinsiu kazkada, ir vaira reiks ieskotis irgi :D
|
Citata:
|
As, manau,kad galima butu prijungti ,tik pries jungiant pasikonsultuok su elektriku ir fiskes sutvarkys- perlituos
|
daug ka galima butu padaryt, o geriausia pries darant butu atkreipt demesi kada sukurta tema, nes siandien prikelei tris temas dvieju metu senumo :) per ta laika zmones arba issprende problemas arba jau nebeturi tu masinu
|
Pas mane naujas vairas uzdetas. Dykai pasikeisiu i senesnio modelio odini su odiniu airbagu jeigu domina. Atidares nebuvau, bet viskas veikia neskaitant mygtuku. Vilnius
|
Citata:
|
Jeigu turi odini su odiniu airbag'u tai susitinkam, irankius paimu ir persimetam, pora buteliu kulturingo alaus paimk tik. Jeigu skirsis spyrale ar kokios fiskes tai ir jas sukeisim, pas mane pypsis veikia ;)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54. |