![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
spaustas tavo supratimas,zmogus rengiasi pagal paskirti,hobi,buda ir t.t. jei tu vaikstai visada su kostiumu tai ir vaiksciok :) bet nereik ziuret i kitus rubus kreivai :) jei man sportas prie sirdies,tai as ir rengiuos taip kaip man patogu ir ta i ka itelpu :D:D:D |
pas mane kai kuriuose dzinsuose galines kisenes su uztrauktukais, tai su jais ir braizosi oda.
|
Tai nieks nieko ir nesmerkia, tiesiog dar yra toks dalykas, kaip estetika. Sutinku, su dzinsais juk nesportuosi, siuksliu isnest i lauka irgi su kostiumu neisi, ir nieks nekalba apie kazkoki puosimasi, taciau as vis tik manau, kad netvarkinga apranga parodo nepagarba aplinkiniams. Galu gale is tokio lietuviu ir kitu postsovietiniu tautu del to saiposi, kas tik netingi.
|
Citata:
|
Citata:
http://www.e-senukai.lt/out/1/html/0...0566703_z1.jpg |
Citata:
|
na samagonai tu ir smaikstuolis :juokiasi::juokiasi::juokiasi:.
visa tiesa apie oda, aisku sildomos+kondiske+oda taip turetu buti. pas mane taip ir yra bet nevisalaik as ta sildyma naudoju, o del praktiskumo tai ner lygiu, ir netik sampana ant ju gali pilt :) tiesa naujasniuse auto medziagas ne kokias naudoja. draugelis naujam subarui su dzinsu sagtele per 20000 km zyme nemenka ant odos paliko, na bet mano w210 su brezentu po 270000 atrodo kaip naujas! ir nebaisus jam nei uztrauktukai nei kelnes cementuotos :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:35. |