![]() |
Kas žinot kaip keičiasi krovimo įtampos relė reguliatorius su šepetėliais 2000m. MB E220. Ar reikia nuimti patį generatorių ir jį išardyti? Generatorius Bosch. Man krauna akumuliatorių 13,8 V, bet įtampa svyruoja tai 13,1 tai 13,8 V.
|
na bent jau pas mane tai tris varztus atsuki is galo generatoriaus nuimi ta plastmase visa ir dviem varzteliais prisuktas ta rele, nebandziau nenuemes generatoriaus bet manau kad galima prie tu varztuku prieit laisvai, bet pas mane valeo prancuziskas generatorius, palisk po masina ir pamatysi ar prie tu varztuku prieisi
|
Tai va, generatorius aušinamas vandeniu, gale jokių varžtų nėra, reikia jį ardyti, teks vežti į Dagą
|
na ten turi varztukai but, bet pas tave pagerintas generatorius dar:), sn specialiai paziurejau ir savo nenuemes neisardyciau variklio pagalve trugdo prieit
|
siandien nusprogo mersuoklio generatorius. angliukai geri, bet nudile tie variniai takeliai kuriais jie sliauzia. ar eina juos atnaujint, perliet naujus ar kazka? ar tiesiog naujo generatoriaus ieskot? generatorius bocsh
|
Sepetelius ziurek
|
Citata:
|
Citata:
|
šiaip kas tuo dalyku specializuojasi, tai inkarą sutvarko ir tą patį, tik reikia paskaičiuoti kas finansiškai labiau apsimoka ar tą patį remontuot ar ieškoti kito
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:52. |