![]() |
Juokis kiek nori, bet pas mane darbe vienas rusas teiravos sake vokieciuose ta priemone pirko tai apie tris metus atlaike, dabar vel iesko kur gaut nes sake oda kaip nauja palieka
|
Kokia išeiga to daikto?
|
Draugas eolte nusipirko 4 flakonus ale odai dazyt ir persipute salona ir patenkintas vazineja jau puse metu, stebuklo nereikia cia, tik nevaikiskai nuriebalint patarciau ir kokius 3 sluoksnius purkst tarp kiekvieno darant tarpus kol isdzius
|
2 Attachment(s)
Dažiau sėdynes ir pavarų svirtį W140 juoda spalva. Reikia labai gerai pasiruošti su švirtiniu ir vandeniu, ir ne per daug užpurkšti dažų (maksimum du kartus, kaip rodo video). Nes pas mane buvo nusitrynęs šonas visiškai, dviejų padažymų neužteko, dažiau keturis sluoksnius ir sutrūkinėjo po savaitės... Bet vis tiek geriau atrodo nei visiškai nusitrynęs kampas.
Kas dėl spalvos, ji atitaikyta kaip naujos sėdynės. Taigi ant maniškės minimalus skirtumas yra. Nes originali W140 sėdynė atrodo kaip pirmoj foto (tarsi matinė), o jau apsidėvėjus ji tampa blizgia ir atrodo kaip antroj foto. |
Arturai, parodyk foto kaip dabar atrodo sedynes po dazymo, labai idomu. Ta antra foto tai kaip suprantu pries dazyma?
|
www.autosalonas.com
pamačiau, jog reklamuojasi autogide su užrašu "kokybės garantija"ir mano draugės :zenklas: nuotrauka, kuriai jie persiuvo saloną. Galiu pasakyti, jog teko matyti tą kokybę, tikrai nepatariu. Iškart pradėjo dažai lupinėtis, važiavo taisyt kelis kartus,sumokėta buvo kažkas virš 2 tk. |
Citata:
|
Ne visai į temą, bet gal kas galite rekomenduoti meistrą pervilkti medžiaginėms sėdynėms (nuo vienos reikia nuvilkti, ir užvilkti atlošo medžiagą ant kitos). Būtų gerai netoli Vilniaus. Nebesinori apdegti, nes jau buvau susiradęs "auksarankį" vairo persiuvimui.
|
Galeciau rekomenduoti ypatingai gera siuveja-beda kad nuo sostines 189km-bet siuvejas nerealus-man mano mylimas suo buvo sportinius Sparco lopsius sudraskes tai tas siuvejas ne tik apsiuvo naujai bet ir isformavo su poralonu sugadintas dalis-sutaupe man min 2000lt
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:11. |