MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Pasidaryk Pats (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Odinių salonų dažymas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3669)

raimis901 2012-01-04 15:59

Juokis kiek nori, bet pas mane darbe vienas rusas teiravos sake vokieciuose ta priemone pirko tai apie tris metus atlaike, dabar vel iesko kur gaut nes sake oda kaip nauja palieka

Gytautas 2012-01-05 20:31

Kokia išeiga to daikto?

Mindeee 2012-01-05 20:51

Draugas eolte nusipirko 4 flakonus ale odai dazyt ir persipute salona ir patenkintas vazineja jau puse metu, stebuklo nereikia cia, tik nevaikiskai nuriebalint patarciau ir kokius 3 sluoksnius purkst tarp kiekvieno darant tarpus kol isdzius

Arturas 2012-01-05 20:57

2 Attachment(s)
Dažiau sėdynes ir pavarų svirtį W140 juoda spalva. Reikia labai gerai pasiruošti su švirtiniu ir vandeniu, ir ne per daug užpurkšti dažų (maksimum du kartus, kaip rodo video). Nes pas mane buvo nusitrynęs šonas visiškai, dviejų padažymų neužteko, dažiau keturis sluoksnius ir sutrūkinėjo po savaitės... Bet vis tiek geriau atrodo nei visiškai nusitrynęs kampas.

Kas dėl spalvos, ji atitaikyta kaip naujos sėdynės. Taigi ant maniškės minimalus skirtumas yra. Nes originali W140 sėdynė atrodo kaip pirmoj foto (tarsi matinė), o jau apsidėvėjus ji tampa blizgia ir atrodo kaip antroj foto.

vanix 2012-01-06 01:33

Arturai, parodyk foto kaip dabar atrodo sedynes po dazymo, labai idomu. Ta antra foto tai kaip suprantu pries dazyma?

Ermilla 2012-01-11 21:10

www.autosalonas.com
pamačiau, jog reklamuojasi autogide su užrašu "kokybės garantija"ir mano draugės :zenklas: nuotrauka, kuriai jie persiuvo saloną. Galiu pasakyti, jog teko matyti tą kokybę, tikrai nepatariu. Iškart pradėjo dažai lupinėtis, važiavo taisyt kelis kartus,sumokėta buvo kažkas virš 2 tk.

Arturas 2012-01-12 07:26

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 185348)
Arturai, parodyk foto kaip dabar atrodo sedynes po dazymo, labai idomu. Ta antra foto tai kaip suprantu pries dazyma?

Antroj foto yra būtent mano MB, jau padažytas ir po poros mėnesių padėvėjimo. Bet kaip matai, vairuojo šonas atrodo kaip naujas nuotraukoj.

SE500 2012-01-12 17:48

Ne visai į temą, bet gal kas galite rekomenduoti meistrą pervilkti medžiaginėms sėdynėms (nuo vienos reikia nuvilkti, ir užvilkti atlošo medžiagą ant kitos). Būtų gerai netoli Vilniaus. Nebesinori apdegti, nes jau buvau susiradęs "auksarankį" vairo persiuvimui.

sanis1 2012-01-14 22:47

Galeciau rekomenduoti ypatingai gera siuveja-beda kad nuo sostines 189km-bet siuvejas nerealus-man mano mylimas suo buvo sportinius Sparco lopsius sudraskes tai tas siuvejas ne tik apsiuvo naujai bet ir isformavo su poralonu sugadintas dalis-sutaupe man min 2000lt

liudas777 2012-01-14 23:05

Citata:

Pradžioje rašė sanis1 (Post 187072)
Galeciau rekomenduoti ypatingai gera siuveja-beda kad nuo sostines 189km-bet siuvejas nerealus-man mano mylimas suo buvo sportinius Sparco lopsius sudraskes tai tas siuvejas ne tik apsiuvo naujai bet ir isformavo su poralonu sugadintas dalis-sutaupe man min 2000lt

O dėl įdomumo, gal numanai, kiek kainuotų apsiūti sportinę sėdynę? Ten suplyšę medžiagos, tai reiktų vienas nuimti, kitas uždėti. :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:11.