![]() |
Na jo man regis kai tokie keitejai - xalturscikai, tai paciam geriausia keistis, zinai ka supili, kiek supili, koks tepalo filtras ir kokie seni tepalai :) nebent isvis nera galimybes, nei jokiu pazystamu kas turi garaziuka su duobe, arba pakeleja. Keistai ir man kad kestas_1 sako kad savaite tepalai svarus, ko normaliomis salygomis vargu ar gali buti, nebent ten netepalas arba pas juos ten tepalai rimtesni kokei tais :D jau reiskiau savo nuomone apie to seviso meistrus :) galiu ir dar karta pareikst, kad nekazkas ten.
|
Citata:
|
Na ml'ui nesu keites, bet manau principas ant visu toks, pat. Nusiemi apsauga ( jei yra) kuri po karteriu, susirandi karterio varzta, atsuki (svarbu neprasukt tik, nes gali but reiklalu) primesdamas mazdaug kiek tepalu pilasi i varikli susirandi tokia talpa kad isbegtu tepalai :) palauki kol beweik isbegs uzsuki ir vsio :) na dar teplalo filtra susirandi kur ir atsisuki, bei pakeiti i nauja, velgi negaliu tiksliai pasakyt kurioj jis vietoj pas ml'a :) bet reikalui esant yra manualai, tai greit galima issiaiskint :) Na zinoma pries uzkurdamas naujus tepalus supili irgi pagal varikli kiek reikia pilt litru tiek :)
|
Citata:
|
Nznau ar ant visu toks pat tepalo filtras, bent pas mane tai su raktu filtrui su grandine atsisuka. Reiktu pirma isitikinti ar filtras i vidu issistatantis ar visas keiciasi (tuomet to rakto ir nereikes)
http://www.senukai.lt/irankiai-spyno...trui-12_4.html visur ir visokiu ju buna :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Na tu DTM nevisai teisus, jei piltu blogą alyvą, tai jiems šiaip sau nesibaigtu gražiuoju. Be to per šiuos šalčius lengvai kurėsi(visai neilgai ir lengvai sukdavo su nauju akumu).
|
Pritariu nuomonei kad tepalus geriausiai paciam keisti. Nors busi 100% tikras kad nepripylta ar nedapylta kokio gaidzio i varikli.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:46. |