![]() |
jokios amg grotos neegzistuoja, vienas pirko tokias grotas anglijoj berods.
|
sveikas prisijunges :wave:
bet uz tuos pingpongus tai cia tau ir tavo tevui skalpus nuims :D ir ridos geros :unreal: |
Esu mates si w140 gyvai, labiausiai man nepatiko bagazines papuosalas nuo limuzino
|
hahahah :D :D :D dabar tik pamaciau, hahaha :D :D :D
|
:unreal: aš irgi tik dabar atkreipiau dėmesį.... ne kažką... :wavecry:
|
Dal ladna,palaikykit zhmogu moralishkai,nevazhiuokit taip konkrechiai :) Viskas ten nusisuka ir vel uzhsisuka , juk kebulo nepapingpongino :xx:
O avarija tai kraupiai atrodo :( Ten vairo smugis i krutine,matosi,kad konkretus buvo ... brrrr.. |
amg grotos :juokiasi::juokiasi:
pasiieskok internete kaip is tikruju atrode amg. tiek 140 tiek 124 siaip sveikas prisijunges :wave: bet tavo seimoj mersai tai taip neblogai sugadinti :xx: |
pasirinkot labai gerus modelius, bet nelabai skoninga tiuninga. seip suprantu kad daug pastangu ideta, bet daryt visokius issidirbinejimus kad tik issiskirt is minios , tai nlb protinga... galejai dar ant dureliu sparnus priklijuot , butu panasu i lektuva :D juokauju :) seip neisizeisk , bet asmeniskai man, kai pamatau betkoki MB orginalu , tvarkinga , grazu, svaru tada atkreipiu demesi , o kai pamatau toki pigu tiuninga, geda pasidaro... galejai nusipirkt eskorta ar golfa ir daryt kanori , kad ir ugnis ant sonu klijuokis, butu viskas nrm... :) na nepyk uz kritika, sveikas atvykes ;)
|
nu jo,cia ne tie modeliai tokiem tiuningam,bet jei grazu ir negeda tai pirmyn ;) tikrai daugelis forume rinktusi orginaluma ;)
|
google,amg front grill rasit ir nuotrauku ir viso kito ;) mano greitis buvo gal apie 70km o audines apie 100km, pasekmes sveikatai tai sutraiskyta ir isnarinta peda,rastis plyses kelio,luzias slaunikaulis,avarija pernai geguze buvo tai dar iki db su ramentais :( audines vairuotojas kitam pasauly... dar del tos gedos,tai nejauciu jokiu kompleksu del to ir kaip kazkas minejo jog tai pigus tiuningas,tai realiai jis nera jau toks ir pigus :D nu bet nesivelsim ir durnus juk gincus ,pagal mane cia viskas ok :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46. |