![]() |
aš savo kai plaunu, kaire ranka su geltona oduke sausinu (radom ir jau ne vieną parduodamoj mašinoj :) ), o dešinėj rankoj turiu "mikrofazę", ar kaip ten tas skuduriukas vadinasi, nepalieka nei vieno lašiuko, kai praeinu oduke, o po to iš karto ta "mikrofaze" :)
poliruot net nereikia, kaip blizga :) |
tikrai patariu maximoj nusipirkt , tokioj dezutei buna geltonas skudurelis .. kai sita sudrosiu pirksiu vel toki pati :D kainuoja berods iki 10 lt , nepamenu kiek tiksliai.. buvo ir susales ir apsnigtas , bet nieko jam neatsitiko :) kazkada pirkau pigesni , tai labai greit susidevejo , ir labai prastai sugere vandeni :confused:
|
Jo sonex pats geriausias,toks kaip odinis,truputi tamposi,matyt yra sudetyje gumos,jis kainuoja 30 panasiai,tik nepirkit tokiu odiniu 100%,kurie kainuoja 40-50,nes jie labai mazai sugeria vandens ir yra nepatogus.buvau per klaida nusipirkes,galvojau brangesnis tai geresnis,bet sioj vietoj nepasiteisino kaina
|
as tai sausinu su mamos fenu :xx:
|
darbe kazhkada ploviau mashina, tai radau milteliu vanish , galvoju isipilsiu i kibira, isipyliau prasimaishiau, su shepechiu greit nutryniau, tada su shlangu shvariu vandeniu nuploviau, ishstumiau i kiema, galvoju tuoj uzhdarysiu vartus, uzhrakinsiu ir tt... isheinu ir apshalau, mashina beveik sausa, ir idialiai shvari, jokiu tashku nuo vandens. Dabar pastoviai kai plaunu, tai tik su tais miltais, kokia tai diena nebeturejau isipyliau kitu ish panashios bonkutes, tai mashina kaip su pienu nuplauta liko, visa drumzlina, nors ploviau tokiu pachiu makaru.
Nesakau, kad chia super atradimas, bet man tai labai gerai tas varijantas veikia, o gal vanduo labai geras, - bet kai netingesit pabandykit,-papasakosit. Miltai tokie http://www.britsuperstore.com/acatal...Action_1Kg.jpg |
ratus kazkda su milteliais ploviau, tai ne kokie liko kai isdziuvo :D
|
as esu turtlewax skudureli nusipirkes sausinimui-labai esu patenkintas juo,bet vienintelis jo minusas tas kad yra brangokas 12svr.
|
Citata:
|
gal tas vanish nukalkina vandeni ir del to nelieka baltu demiu
|
jysk pirkau ta skuduriuka su skylutem 2,50 kainavo :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:45. |