MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   Koki patartumet pirkti akumuliatoriu i W220? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3948)

woodoooo 2010-03-02 21:47

pas mane boch 100 silver ten kazkoks auskciausios klases 3metai garantija kaina buvo 460lt

MB_pOwEr 2010-03-15 11:39

Nusipirkau pagaliau akomuletoriu Baren polar plius 100ah, momentinis atidavimas 800, 2 metai garantija 310lt. :)

Batonas 2010-03-15 12:09

Citata:

Pradžioje rašė MB_pOwEr (Post 69977)
Nusipirkau pagaliau akomuletoriu Baren polar plius 100ah, momentinis atidavimas 800, 2 metai garantija 310lt. :)

gal ir geras pasirinkimas,tik su tom garantijom pas pardavejus,kol ner bedu gerai,kai atsiranda problemos tai ir garantijos baigias pas juos.Geriausiai rast ta viduri tarp kainos ir garantijos :)

MB_pOwEr 2010-03-15 12:14

Citata:

Pradžioje rašė Batonas (Post 69989)
gal ir geras pasirinkimas,tik su tom garantijom pas pardavejus,kol ner bedu gerai,kai atsiranda problemos tai ir garantijos baigias pas juos.Geriausiai rast ta viduri tarp kainos ir garantijos :)

Tai pas pazystamus paimiau, su garantija manau nebus problemu. :)

Batonas 2010-03-15 12:22

Citata:

Pradžioje rašė MB_pOwEr (Post 69991)
Tai pas pazystamus paimiau, su garantija manau nebus problemu. :)

na kaip pasakius,nusodink kelis kartus iki 0, palinks ploksteles,jie tai nustatys ir garantijos nera.Siaip aisku reik saugot ir stebet,kad nenusodint akumu,bet buna problemu,kad gali saugot nesaugojes,iskraudineja akuma ir uzps...kaip man ,kad buvo,kol nesurado ligos.
O su pazystamais irgi....turbut pats zinai,kaip buna,kas su pinigais surista tai ir pazystami nebe nori pazinti, cia juokauju biski gal.

Mb 140 2010-03-15 12:23

Citata:

Pradžioje rašė Batonas (Post 69995)
na kaip pasakius,nusodink kelis kartus iki 0, palinks ploksteles,jie tai nustatys ir garantijos nera.Siaip aisku reik saugot ir stebet,kad nenusodint akumu,bet buna problemu,kad gali saugot nesaugojes,iskraudineja akuma ir uzps...kaip man ,kad buvo,kol nesurado ligos.
O su pazystamais irgi....turbut pats zinai,kaip buna,kas su pinigais surista tai ir pazystami nebe nori pazinti, cia juokauju biski gal.

tai papasakok kas per beda buvo su srove pas tave,kaune taisei?

Batonas 2010-03-15 12:32

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 69996)
tai papasakok kas per beda buvo su srove pas tave,kaune taisei?

jo pas Antana,kur nukreipet,istikruju jis saunuolis ko gero.
Beda buvo kur reikia atidaryti bagazine,elektrine rankenele apzaliavusi,is kur ten dregmes pagavo,tipo uzhermetinta ji ten,bet vistiek slapia.

MB_pOwEr 2010-03-15 12:57

Citata:

Pradžioje rašė Batonas (Post 69995)

Tai pas mane kai tik paimiau MB irgi buvo problemu, valge srove prie ijumktos signalkes, as tada matavau su testeriu rode 0.28, tai akumas nusesdavo per 2 dienas, masinai nevazinejant, bet db kazkaip susitwarke ir rodo 0.08, 0.09 sokineja, bet nedaugiau.

Batonas 2010-03-15 13:07

Citata:

Pradžioje rašė MB_pOwEr (Post 70014)
Tai pas mane kai tik paimiau MB irgi buvo problemu, valge srove prie ijumktos signalkes, as tada matavau su testeriu rode 0.28, tai akumas nusesdavo per 2 dienas, masinai nevazinejant, bet db kazkaip susitwarke ir rodo 0.08, 0.09 sokineja, bet nedaugiau.

ar signalke pati susitvarke? man daba irgi rodo 0,1,o signalke kazko nori suveikinet ,kaip kada,pradeda blykset posukiai,gal kad ta rankena bagazines atjungta,krc dar nezinau,reiks pastebet.

MB_pOwEr 2010-03-15 13:14

Citata:

Pradžioje rašė Batonas (Post 70018)
ar signalke pati susitvarke? man daba irgi rodo 0,1,o signalke kazko nori suveikinet ,kaip kada,pradeda blykset posukiai,gal kad ta rankena bagazines atjungta,krc dar nezinau,reiks pastebet.

Gal ne del signalkes srove valge, taip ir neisiaiskinau del ko, bet faktas tas, kad jau neberija kaip buvo anksciau, zinau, kad telikas pakeistas stovi didelis, kai kurie zinovai sako gali buti del to, truputi paryt, nes ne gimtas idetas.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:49.