MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Aurimo W124 230CE (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3982)

Tomskis 2010-03-05 18:50

kreivai nekreivai, bet uztai gerai sviecia :) geriau apsviecia kelia, lengviau vaziuot :)

AurimasM 2010-03-05 19:18

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 68307)
nu ping pongai tai cia daug kam nepatiks. bet svarbiausia tau paciam patinka :)
sveikas prisijunges :wave:

salonas tai tikrai ziauriai gerai issilaikes...
beje spidometras negrybauja ? nes siaip pas tave turetu but jis iki 220km

Spidometras negrybauja, nes pats ji perdariau, cia idetas is tokio mb kur orginaliai rode 260km/h.

Ji perdarinejau tam kad graziau atrodytu. man ypac nakti jis graziai sviecia. Dabar tokio nebedaryciau, nebepatinka man kad jis baltas, dabar jei toki gaminciau, tai atrodytu visai kitaip. senai ji perdarinejau tai tuo metu nebuvo pirkt geru plazmu su skaiciais, o dabar esu rades tikrai graziu ir jas sudejus tikrai spydikas graziai atrodytu. Jei kam idomu galesiu papasakot kaip ka dariau ir galesiu imest nuoroda kur galima isigyt tikrai grazias plazmas spydikui.

O cia nuoroda kaip spydikas atrodo tamsoje: (Sorry uz bloga vaizdo kokybe, nes filmuota telefonu)
http://www.videogaga.lt/video?id=odwvptndqauvswhcijt

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 68323)
Siūlot dėt originalias lempas ir Xenon. Puikus derinys - ping pong, tik ne toks drąstiškas. Kas iš tų Xenonų į nelešinias faras, jeigu jie kreivai šviečia.

Pilnai sutinku Xenonus deti galima tik i lesines lempas. Nes kitaip tikrai vargas vairuotojams su kuriais tenka prasilenkt.

Citata:

Pradžioje rašė liudas777 (Post 68309)
Sveikas prisijungęs. Labai gražiai išlaikytas automobilis. ;) Gaila tik dėl dviejų dalykų - komplektacijos ir lempų. :D Beje salonas labai gražus. :)

Aciu. Lempu man tai negaila, bet geresnes komplektacijos tikrai noretusi. labiausiai tai noreciau kad galiniai langai butu elektriniai, nes dabar tai nervina kai tenka juos su tais irklais atidarinet. :confused:

Edgis 2010-03-05 19:30

Gražus C124, salonai šviesūs man labai patinka... Vairas labai iš bendor vaizdo neišsimuša, tik ar spidometro neužstoja? Ir lempos...ai susilaikysiu geriau:D:D:D O langus į galą galima sudėt ir eletrinius, daug mokslo nereikia... Anyway gražus ir prižiūrimas C124:good:

AurimasM 2010-03-05 19:38

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 68336)
Gražus C124, salonai šviesūs man labai patinka... Vairas labai iš bendor vaizdo neišsimuša, tik ar spidometro neužstoja? Ir lempos...ai susilaikysiu geriau:D:D:D O langus į galą galima sudėt ir eletrinius, daug mokslo nereikia... Anyway gražus ir prižiūrimas C124:good:

Salionas ir man patinka nors ir ryzas. Vairas tai truputuka per mazas tai biskuti uzstoja spydika,bet kentet galima. O del lempu tai nieko negaliu pasakyt, yra kokios yra ir gyvai jas pamacius visai neblogai jos atrodo :geda: :xx:

CDCARTER 2010-03-05 19:55

Kas kaip nori tas taip vaziuoja , koks skirtumas kas sudeta , kiekvenam savas skonis :) ir siaip as nesuprantu tokiu paciu komentaru, Lempos , lempos . NU koks skirtumas ne jusu masina..:confused:

lagass 2010-03-05 21:27

sukurk tema apie plazma spidikus i "pasidaryk pats" ;) susigundziau kazkaip :)

a-1 2010-03-05 21:32

nu man atrodo, kad ir ratai labiau tiktu bmw o ne mb..

driuliauskas 2010-03-05 21:44

Citata:

Pradžioje rašė CDCARTER (Post 68340)
Kas kaip nori tas taip vaziuoja , koks skirtumas kas sudeta , kiekvenam savas skonis :) ir siaip as nesuprantu tokiu paciu komentaru, Lempos , lempos . NU koks skirtumas ne jusu masina..:confused:

y foruma savu auto nuotraukos dedamos ne tik tam , kad parodytai ka vairuoji, bet ir delto, kad kiti forumo lankytojai isreikstu savo nuomone, kritika,ar pagyras apie ta auto. taip, kad nera ko pykti ant zmoniu kurie tiesiog pareiskia savo nuomones. :)

gintarinis 2010-03-05 21:52

liuks C124, spalva kaip mano :seile: salonas tai ziauriai grazus ir tas spydikas gerai atrodo... nu C124 graziausia masina vistiek :bounce:

Luksha 2010-03-05 22:33

Geriausia tai yra visiem siulyt i originalias statyt xenonus :) nedeginkit su ne lesinem lempom ir xenonais kitu vairuotoju raineliu :))) Normalus mersas :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:55.