![]() |
Iris parduotuveje ispjauna pagal ismatavimus,ir istato pasildima,apie 100lt.bet kinietiskos :)
|
867711183 ten kur kauno gatvej, keiciau savo tamsejanti, nes buwo parejas i paprasta, kai suzinojau tamsejancio kaina :D kinietiskas 1200 lt berods :)
|
Ebay tai gal ir neblogas variantas, bet daugiau nei menesi "aklas' nenoriu but :) 1dieni kazka sugalvosiu :) Nes zarazos man vairuotojo puses tai sulauze dar mechanizma, kur reguliuojas..
|
Citata:
Kiek teko dometis, tai nauji originalus stikliukai kainuoja ~1900 Lt uz vnt... Ziauri kaina :bebebe: |
Del anglisko tai neiseis, nes angliski gi pritaikyti sedinciui desinej. Isvis man rodos net mechanizmas truputi skiriasi. Kad stikliiukiai skiriasi,tai ta tikrai zinau:)
|
Pas mane kai uzrakinu masina automatiskai uzsilenkia, rekomenduoju tau irgi taip daryti. Jei taip darysi tada reikia pragrezti varztus, kurie pasimatys uzlenkus veidrodelius, kad nesugalvotu atsukti.
|
Del tu uzsilenkimu tai isjungiau sita dalyka. Nes kai lups, islaus su visu mechanizmu :) Jiems vienodai rodo, kad sulauzys kazka :) Nuo vagiu neapsisaugosi:)
|
Ishprotejo ta Lietuvele :verkia:
|
Va butent man ir islauze... viena varzta atsuko, o prie kitu dvievu nepriejo, tai lupo is visu jegu net dureles nubrozdino, o paskui laidus nupjove :(
|
ziauriai cia jums nesiseka ziuriu :guodzia: :verkia:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:52. |