![]() |
Butu labai gerai jei tas kompas kazka parodytu! o jis ir sukalibruotu ta auksti amortiku? O tas malonumas kiek man atsieis:) ? Butu galima gal sekmadieni?
|
i kauna atminsi? sukalibruos, daugiau 50 nekainuos. gali ir bet kokiam mersu servise vilniuj ta pasidaryt jei nenori vazinet toli :) beje jei kas nori galim suzemint ar iskelt mersa taip pat.
|
Bandysi gal i Kauna atminti kuria diena! Noreciau ir kad klaidas ten pasiziuretu? O kompas gales nustatyti amortiku gedimus? Nes aukstis tai normalus dbr nenoreciau jo keisti man atrodo ir taip pora comu zemesnis lyginant su kitais tai man pats tas. o jus vilniuje gal kartais bunat? ar ten tas kompas didelis ir jo neimanoma su savim paimti?
|
vilniuj retai bunu, tel laidas su nesiojamu, klaidas istrins, amortikuis sureguliuos, rodys gal airmatic beda, bet nerodys greiciausiai kuriame amortike.
|
suprantu tave, 860000086, tikrai pades tau, man padejo :o)
|
650 lt vienas amortikas, kalib racija nepades , o jai taip tempsi dar ir siurblys pareis !!!
|
Aciu uz numeri! Dbr jau susitvarkaiu ta aimatika pagaliau. ziuresim kaip ziema bus. o kas tau buvo atsitike?
|
Citata:
|
visiem genda galima sakyt 1 karta abu amortikai priekiniai ir viskas kiti gedimai jau retli, kaip kad paprastai masinai pareina taip ir cia, tik cia ne paprasta masina ir nepaprasti amortikai :xx:
|
man tai isvis kazkaip atrodo kad cia ne liga kaip daug kas sako o paprasciausiai susidevi ir tiek,masina juk nenauja :)
cia kaip kaladeles diskai pavazineji kiek laiko ateina kaput,laikas keist ir keiti tik kai pareina airmatic buna biski brangiau nei kaladeles ar diskai :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:39. |