MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 220 CDI techninė priežiūra (tepalai, filtrai ir t.t.) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=411)

mb001 2008-04-07 12:17

Citata:

Pradžioje rašė Hamas (Post 5410)
nu kaip - auto lyg puse velnio, vaziuokle siek tiek patvarkiau (iki 200 LT uzteko) ir viskas kolkas. o tai greiciu dezes tepalus patartumet keist, ar ne??
beje, kas turit tokius automatus - kaip pamatuojat greiciu dezes tepalus? klausiu ne kaip technologiskai reik (zinau, kad uzvestam varikliui ir pan.), bet ar kisat ta pacia matuokle, kur ir variklio alyva matuot, ar kaip? nes pas mane tai tik fabricnu dangteliu uzdengtas tas dangtelis ir viskas. Galvojau, kad nujojo matuokle pardavejas, bet pas teva beveik toks pats mersas, irgi tik dangtelis. Jei matuojat su ta pacia matuokle, kaip jus sugebat ja iki galo ikisti? - nu man nei kaip nepavyksta - lieka neilindus kokius 2-3 cm. ir viskas...:(

nekaisiok jokiu varikliu matuokliu!!! specializuotuose servisuose turi spec. matuokles tam reikalui. pas tave ir nepriklauso, kad butu ji. uzvaziuok i servisa automatiniu deziu ir viska pamatuos.

Hamas 2008-04-07 12:30

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 5421)
nekaisiok jokiu varikliu matuokliu!!! specializuotuose servisuose turi spec. matuokles tam reikalui. pas tave ir nepriklauso, kad butu ji. uzvaziuok i servisa automatiniu deziu ir viska pamatuos.

aciu uz patarimus, bet tada jus paaiskinkite man, kokio velnio tada masinos zinyne paprastam vairuotojui raso kaip reikia matuoti, jei to paciam padaryti naimanoma??:mastau:

mb001 2008-04-07 13:57

Citata:

Pradžioje rašė Hamas (Post 5422)
aciu uz patarimus, bet tada jus paaiskinkite man, kokio velnio tada masinos zinyne paprastam vairuotojui raso kaip reikia matuoti, jei to paciam padaryti naimanoma??:mastau:

ant prietaisu skydelio uzsidega ir uzraso, kai lygis mazas. bet del ramios sirdies nuvaziuok ir pasitikrinsi, pasitarsi, nes maza ka padaro pas mus turgeliuose...

Hamas 2008-04-07 16:20

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 5424)
ant prietaisu skydelio uzsidega ir uzraso, kai lygis mazas. bet del ramios sirdies nuvaziuok ir pasitikrinsi, pasitarsi, nes maza ka padaro pas mus turgeliuose...

nu buvau nulekes. pirmas ispudis - o, senuose garazuose, o viskas taip tvarkinga - isdazyta, issluota ir pan., o paskui uz pamatavima 20 Lt paprase... :unreal:

mb001 2008-04-07 16:48

Citata:

Pradžioje rašė Hamas (Post 5428)
nu buvau nulekes. pirmas ispudis - o, senuose garazuose, o viskas taip tvarkinga - isdazyta, issluota ir pan., o paskui uz pamatavima 20 Lt paprase... :unreal:

:D nemanau, kad kas gaista savo darbo laika be atlygio :)

Hamas 2008-04-07 17:27

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 5433)
:D nemanau, kad kas gaista savo darbo laika be atlygio :)

nu zinai, nei 2 min. darbo laiko ivertinamos 20 Lt, tai darbo diena apie 4500 :)
as per menesi tiek negaunu, gal reiks eit deziu remontuot :)
plius, jei tikies, kad pas tave sugriztu tos pacios dezes tvarkyt, tepalu keist ar dar ka - mano supratimu kaiptik reikia klienta prisijaukinti, o ne parodyt, kaip as nejudinu nei pirstelio jei uz tai siuo momentu nemoka :)

Hamas 2008-04-07 17:32

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 5412)
Siaip jei rastum laiko imesk foto savo MB, idomu pamatyt kas per variantas :)

bent is isores toks, kaip MB 001 nuotrauka, tik kad tamsiai melynas

dyzelis 2008-04-07 19:31

Citata:

Pradžioje rašė Hamas (Post 5434)
nu zinai, nei 2 min. darbo laiko ivertinamos 20 Lt, tai darbo diena apie 4500 :)
as per menesi tiek negaunu, gal reiks eit deziu remontuot :)
plius, jei tikies, kad pas tave sugriztu tos pacios dezes tvarkyt, tepalu keist ar dar ka - mano supratimu kaiptik reikia klienta prisijaukinti, o ne parodyt, kaip as nejudinu nei pirstelio jei uz tai siuo momentu nemoka :)

siaip tai jo, klientus reik labai viliot :) koks cia servisas? kad pats kada neuztaikyciau

Mb 140 2008-04-07 20:14

nu 20 litu tai zaduzo,as jau jiem pasakyciau pora zodeliu,turbut silbri pigiau :) ikisai ir istraukei,tai uz ka jau ten imt?

dyzelis 2008-04-07 20:38

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 5446)
nu 20 litu tai zaduzo,as jau jiem pasakyciau pora zodeliu,turbut silbri pigiau :) ikisai ir istraukei,tai uz ka jau ten imt?

nu tai uz tai kad ikiso. Nu ir dar uz tai kad istrauke :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:42.