MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   2.7 CDI turbinos problema! (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4179)

KanDI 2010-03-31 17:08

O ar nebus cia sitas dalykas turbinos slegio daviklis? Nes niekai negaliu isaiskinti ko man reikia klausdamas....:confused:

Luksha 2010-03-31 17:12

Citata:

Pradžioje rašė KanDI (Post 73595)
O ar nebus cia sitas dalykas turbinos slegio daviklis? Nes niekai negaliu isaiskinti ko man reikia klausdamas....:confused:

Nu siaip geriausia aisku pasidaryt diagnostika, tai man klaidas mete tik ant daviklio, srauto matuokle ir turbina viskas tvarkoj buvo. 50lt sumokejau uz diag.

KanDI 2010-03-31 17:17

Citata:

Pradžioje rašė Luksha (Post 73597)
Nu siaip geriausia aisku pasidaryt diagnostika, tai man klaidas mete tik ant daviklio, srauto matuokle ir turbina viskas tvarkoj buvo. 50lt sumokejau uz diag.

Matai as dariau diagnostika , bet ne lietuvoj tai likau suprates tik tiek kad, yra sugedes ventilis kuris darineja turbinos vakuma

Luksha 2010-03-31 18:44

4 Attachment(s)
Nu va padariau kelias foto, sorry kad nurodysiu nedetaliai vieta kur jis stovi, nes neturejau laiko nuiminet plastmases.
O vat tas sudziukas ir vadinasi turbinos slegio daviklis.

KanDI 2010-03-31 19:16

Dekui! Bet turbut netas :confused: nes man rode kad po turbina pas mane kazkas

Luksha 2010-03-31 19:25

Citata:

Pradžioje rašė KanDI (Post 73645)
Dekui! Bet turbut netas :confused: nes man rode kad po turbina pas mane kazkas

O tai tiksliai nenustate kas yra ? nu ta prasme kur klaida tiksliai meta

KanDI 2010-03-31 19:40

tai jo nustate bet kad as ne lietuvoj tai man neisaiskina kaip ji vadinasi tai bandau ieskoti bet vis negaliu tiksliai paaiskinti ir gaunasi nekas... :confused:

Luksha 2010-03-31 19:43

Citata:

Pradžioje rašė KanDI (Post 73648)
tai jo nustate bet kad as ne lietuvoj tai man neisaiskina kaip ji vadinasi tai bandau ieskoti bet vis negaliu tiksliai paaiskinti ir gaunasi nekas... :confused:

tai per pc tegu schemoj detaliu parodo ta detale koks kodas ir t.t.

KanDI 2010-04-02 16:06

3 Attachment(s)
Nu va, klausimas turbut bus Vampyrui. Nurinkau aplinkui turbina, kad pasiziureti kas ten gali buti toks, radau einanti laida is virsaus i apacia (po turbina) apacioje jis issisakoja ir viena fiske staigiai kyla i virsu ir jungiasi o kita truputi toliau. Turbinos atsukineti nesugalvojau nes niekad nesu to dares ar mates kaip tai daro :) bet bandziau isivaizduoti :) kad daugmaz cia sitas daiktas (kas jis toks? ir ar jis parsiduoda atskirai nuo turbinos?)

Prisegu ir ta piesini dar karta kur buvo vaizduojama kas ten sugede, kad aiskaiu prisiminti butu. Prasau pagelbeti nes jau nusibodo..... tas reikalas :)

xrayramas 2010-11-17 23:39

Laimes kudikis tau tik vakumas sutvarkyti.O pas mane tas dalykas elektrinis.....gal kas susidures?

P.S. Dekui Vampyrai[/QUOTE]

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:03.