![]() |
O ar nebus cia sitas dalykas turbinos slegio daviklis? Nes niekai negaliu isaiskinti ko man reikia klausdamas....:confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
4 Attachment(s)
Nu va padariau kelias foto, sorry kad nurodysiu nedetaliai vieta kur jis stovi, nes neturejau laiko nuiminet plastmases.
O vat tas sudziukas ir vadinasi turbinos slegio daviklis. |
Dekui! Bet turbut netas :confused: nes man rode kad po turbina pas mane kazkas
|
Citata:
|
tai jo nustate bet kad as ne lietuvoj tai man neisaiskina kaip ji vadinasi tai bandau ieskoti bet vis negaliu tiksliai paaiskinti ir gaunasi nekas... :confused:
|
Citata:
|
3 Attachment(s)
Nu va, klausimas turbut bus Vampyrui. Nurinkau aplinkui turbina, kad pasiziureti kas ten gali buti toks, radau einanti laida is virsaus i apacia (po turbina) apacioje jis issisakoja ir viena fiske staigiai kyla i virsu ir jungiasi o kita truputi toliau. Turbinos atsukineti nesugalvojau nes niekad nesu to dares ar mates kaip tai daro :) bet bandziau isivaizduoti :) kad daugmaz cia sitas daiktas (kas jis toks? ir ar jis parsiduoda atskirai nuo turbinos?)
Prisegu ir ta piesini dar karta kur buvo vaizduojama kas ten sugede, kad aiskaiu prisiminti butu. Prasau pagelbeti nes jau nusibodo..... tas reikalas :) |
Laimes kudikis tau tik vakumas sutvarkyti.O pas mane tas dalykas elektrinis.....gal kas susidures?
P.S. Dekui Vampyrai[/QUOTE] |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:03. |