MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos apie Audio, Video, Navi, Signalizacijas ir t.t. (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=99)
-   -   DVD mago pajungimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4228)

igariokas 2010-04-02 13:19

na kur pris tai kitas buvo dvd tai viskas cii jokio zyzimo o po ziemis isitraukiau savo is garazo isidejau ir vsio na manau kad cia kazkas netaip sujungta bus plius ar jei sukeisiu tuos laidus voetomis ar man akumo neiskraus?

driuliauskas 2010-04-02 13:32

Citata:

Pradžioje rašė igariokas (Post 74089)
na kur pris tai kitas buvo dvd tai viskas cii jokio zyzimo o po ziemis isitraukiau savo is garazo isidejau ir vsio na manau kad cia kazkas netaip sujungta bus plius ar jei sukeisiu tuos laidus voetomis ar man akumo neiskraus?

jei mago laidus tik sukeisi vietomis akumo neiskraus.
kadangi sakai, kad zyzimas atsirado pakeitus maga tai ytarti galima netinkama pajungima. paprasciausia butu galima pervesti tiesiogini pliusa ir minusa nuo akumuliatoriaus ir ziureti kas darysis. jei perjungimas nepadetu pradeciau itarti, kad pramusti mago kondensatoriai ir atsiranda pas nemalonus zyzimas.

igariokas 2010-04-02 13:47

na taip as manau kad pajungimas blogas tai ten jei sukeisciau tuos laidus pasikeistu viskas

woodoooo 2010-04-02 13:48

nespeliokim pradziai tie du laidai o poto bus matyt :)

driuliauskas 2010-04-02 13:50

Citata:

Pradžioje rašė igariokas (Post 74100)
na taip as manau kad pajungimas blogas tai ten jei sukeisciau tuos laidus pasikeistu viskas

pasikeistu. mago isiprogramavimas dingtu junginejant degima. pas tave bus sumaisyti +12v pover, memori pover laidai. as tavo vietoje nesukciau galvos, sujungciau juos y viena nuolatini pliusa.
del zyzimo tai saknys gali slypeti arba paciuose laiduose arba mage.
labai daznai atsiranda tokie gedimai, kai auto yra atliekami virinimo darbai, o nuo audio sistemos neatjungtas + ir -

woodoooo 2010-04-02 13:51

ant dvd magu negerai taip gali iskraudinet akuma nes tie dvd neikigalo isisjungia :)

driuliauskas 2010-04-02 13:54

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 74106)
ant dvd magu negerai taip gali iskraudinet akuma nes tie dvd neikigalo isisjungia :)

isvis jungiant dvd rekomenduojama deti ant + kondensatoriu ir apsauga nuo ytampos suoliu. dvd ziauriai nemegsta ytampos sviravimu.

igariokas 2010-04-02 13:55

tai jo girdejau kad gali israudinei akuma ir tai kad jie ne iki galo issijungia na reiks eiti paziureti

woodoooo 2010-04-02 13:58

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 74110)
isvis jungiant dvd rekomenduojama deti ant + kondensatoriu ir apsauga nuo ytampos suoliu. dvd ziauriai nemegsta ytampos sviravimu.

bet jau pas mane ant pioneer avic x3 stovi ir kondikas ir apsauga :)

driuliauskas 2010-04-02 14:01

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 74112)
bet jau pas mane ant pioneer avic x3 stovi ir kondikas ir apsauga :)

ant rimtu firmu visada buna. :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:46.