![]() |
Citata:
|
:) gali buti nes spiruokles jug masinos pamatas yra :)
Citata:
|
Pas mane tas pats buvo. Nereikejo ir prisodint zmoniu, galiniai ratai isvirte buvo. Per 4k km suede padangu vidine dali, o krastuose po beveik 6mm dar protektoriaus buvo like. Buvau nuvezes i Eolta daryt priekyje suvedima,o gale isvirtima, tai uzsivare ant stendo, palindo po apacia ir sako, vaziuok namo, pasikeisk isvirtimo traukes ir tada atvaziuok:) Pas meistreli nuvaziavau, sako nieks cia neapsiims daryt, nes darbo kruva, o tolko nera. Tos traukutes supuna, luzta,n paskui darbo visai dienai, o pinigu paimt kaip ir nera uz ka. Cia man taip buvo, kiek cia tiesos tame reikale, bijau ir pasakyti. Tai dar pasivazinejau ir pardaviau nieko nedares.
|
kam pinigai nereikalingi tas nagu ir nekisa ;) "baltarankiai"
Citata:
|
http://cgi.ebay.es/W210-95-02-Rear-W...item19b447b030
pigiau nerandu niekur :( man ta pati problema . Tik nepasakokit,kad imanoma kazhka sureguliuoti, jei mashina zhemesne nors trupti,nei turi buti, tai ir skechiasi ratai, ir nera ten absoliuchiai ka reguliuoti, galinej vazhiuoklej tik vienas varzhtas kuri galima pasukneti , o ir tas tik suvedimui,bet ne ishvirtimui. chia kalbu apie W124, bet manau ir pas w210 tas pats. dar toks yra, bet ne ka pigiau. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SPC-R...Q5fAccessories |
isvirtimas darosi tik prieki pas w210 kazkas ten minejo kad kai darys suvedima tai padarys ir isvertima netiesa nes cia jau atskira kaina. geriausiai daro silber auto kaina 180lt uz suvedima keturiu ratu ir isvertima jei rteiks gali prireikt pirkt berods 4 isvertimo reguliavimo varztus kurio vieno kaina 55lt kai viska suzinojau suzemines masina tai ir fantazija atsoko :) beje Miki jei pilna masina zmoniu turi but gerokai nusedus pagalvok chebra gale 3 normalus bachurai po 85-95kg kas ten pas tave per chebra kad po 50kg cia distrofikai kazkokie arba panos liliputes :) taigi 3x90 270kg plius koki puse bako benzo plius gerybes bagaznike va tau ir maksimali auto apkrova.
|
:)) na masina irgi nepirmos jaunistes, bet jei buvo daroma 3 sedimos vietos, tai buvo apskaiciuota tikrai ne su tusciu baku vazineti ;) ir ne distrofikus sodinti :) :) aisku nematau as ten koks isvirtimas
Citata:
|
pas mane pjautos spyruokles, bet su pilnu baku (120ltr) ir trim zmonem galo ir dviem prieky ratai neissiskecia. gal siek tiek, bet vizualiai nesimato
|
is kur cia jus istrauket, kad w210 ratu isvirtimas reguliuojasi. Pirma rata bent viena nusiimkt ir paziurekit kas per vaziuokle..
|
nu tai jei zmogus sake daresi isvirtima, tai reiskia reguliuojas :) nors as tai nzn, nedariau
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:23. |