![]() |
as is 210 isemiau originalias,graziai iskrapciau koloneles is dezuciu,nes jos priklijuotos ir i tas dezutes orginalias idejau komponentus,grojo labai neblogai,komponentai dar liktai yra pas mane,jei ka domins rasykit ;) 2komplektai 16,nes dejau i gala ir i preikines duris ;) firma MBquart,prieki aukstos klases buvo,gale paprastesni,auksti irgi i originlais vietas ejo ;)
|
Dekui mb140, taip ir itariau kad 16ukai turetu lysti, bandysiu Hertz susideti dvieju juostu, boso nereikia daug, pakanka kad ausiai malonu butu vidutiniu garsu klausyti. I Audi buvau idejes prieki 16ukus Hertz tai kaina tikrai pateisino. O originalios tai nieko doro bent jau pas mane , viena net barska lyg. Va , pas ka Bose, tai super.
|
Citata:
|
Norejau pasiteirauto koks diametras koloneliu w210? nes issiemiau is priekiniu dureliu pagal mane 15,5 eina i tas dezutes ideti 16,5 ar 16? ar kazka lauzete keitete tuose dezutese? :)
|
Eina ideti 16'' bet reikia daryti ziedus nes remiasi i stikla,ziedai turi buti minimalus,nes remiasi i soniniu apmusalu rema.
|
o jei ne i dezutes deti , tiesiog i duru skyles, tai kokios kolonkes tinka kad niekur nesiremtu?cia i w210 :)
|
Daugmaz visi normalus gamintojai gamina mazo montavimo gylio garsiakalbius,tokie tiktu,bet ju kaina dazniausiai buna didesne uz standartiniu dydziu garsiakalbius.
|
Tikriausiai reiks ieskoti originalaus dydzio ir graziai susideti... :)
|
Citata:
tne juokas pasikeist, senas isemi, idedi nauja tokio pat diametro, vaiku zaidimai. |
taip tik atrodo, palangej prisukt paskui nera prie ko, reikia kad butu koloneles lekste platesne, kitaip tik vienu varstu eina prisukt, ant posukiu ciuozineja, barska ir pan. galinese duryse beje irgi yra mazos koloneles, tokias nupirkt velniai zino kur, ir priekinese duryse special tvirtinimai kolonkems, paprastas kad istatyt reik irgi kazkokios tvirtinimus gamint
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27. |