![]() |
nu reiks pagalbos augi, kreipkis. nors ir toks pat zalias as kaip ir tu, bet mielai padeciau, paciam idomu kaip ten kas, gal sau kokiu minciu pasisemsiu :D
|
antena atiduot galesiu, tu tik issiardyk :) pasiklausiu meistro 1dieni ar ten tikrai nuo to antena. Nors turi tikrai buti nuo to. gps ir radio antena negali but nepajungta
|
Citata:
|
Citata:
NA skolingas nelikciau :)..dar pasiziuresiu gal kur bagazineje, nes jei paziuresi i tiunerio nuotrauka kuria as priseges tai ten is desines puses kaip tik ir eina 4 kistukai anteniniai gal kur ir pas mane metosi nes as ziurejau tik po sedyne uzmesiu aki ir i bagazine! idomu o kaip ta antena atrodo..pasmane tai stovi antena navigacine ant galinuo lango stiklo! pasiklausk mesitro jei nesunku. |
Paziurejau i foto, tai nei viena jungtis netinka man rodos. Nes tos antenos jungtis pusiau kaip wifi antenos... vesiu masina kita sawaite meistrui, tai paklausiu. gal net 1dieni zinosiu :)
|
nu kaip isimetei TV?
|
Ne dar neisimeciau vis laiko neatrandu pasiziureti kas ten i kaip, bet ytariu be musu auksarankiu sis reikalas nepajudes! pasirodo dar ir antenos reikia keturiu krypciu! na jei tik antenos tai mat ji velnais pabandysiu isimesti bet jei ten reikes ardyti puse paneles kad laidus pravestiar panasiai tai net nzn ar verta! nors snd ziurejau 730per tv futbola tai visai patiko!
|
Na paklausiau, tai pas mane antiradaras stovejo. ten ir antena kazkokia "pagerinta" ideta :DD ne nuo tiunerio :(
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:13. |